Intense verzorging met bio-oil. Wat doet het precies?

Intense verzorging met bio-oil. Wat doet het precies?

DSC_0005

Hallo lieve mensen.

Eindelijk heb ik dan de kans om het zelf te ervaren : Bio-oil

‘Het wondermiddel der middelen’. Geloof ik daarin? Misschien, een beetje. Ik ben helaas zo’n iemand die van haar schouders tot haar tenen onder de striae zit en ik heb alles al geprobeerd. Als een huid onderhuids gescheurd is, heel je deze niet zomaar meer. Maar, gelukkig is Bio-oil nog goed voor een boel andere kwaaltjes. Laten we eens kijken!

DSC_0002 DSC_0003

Hij ruikt in elk geval heel erg lekker. Een zacht, crème-achtig luchtje. I like it!  De hoeveelheid onderscheidingen die dit product gekregen heeft is….gigantisch. Enorm. Kijk zelf maar. Misschien is het tijd om mijn sceptische blik wat te verminderen.

Ik gebruik de olie voor mijn gezicht, en dat bevalt goed. Ik merk toch ook wel dat , nu ik de 30 nader, er wat vlekjes ontstaan op mijn huid en tot nu toe ben ik tevreden over Bio-oil.

Hij kan worden toegepast bij:
Littekens
Huidstriemen
Pigmentvlekken
Verouderende huid
Uitgedroogde huid

bio3

Heb jij al een flesje in je badkamer staan?

Liefs,
Miranda

DSC_0248

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.