Leuke vondst op het net! Liek’s Design Sieraden.

Leuke vondst op het net! Liek’s Design Sieraden.

lieks

Hey hey lieve iedereen!

Een poosje geleden was ik op zoek naar aparte sieraden voor op mijn wishlist en ik kwam uit bij Liek’s design sieraden. Super vrolijke en aparte dingetjes, ik keek mijn ogen uit. Nu weet ik zeker dat jullie dat ook gaan doen dus geef ik jullie een aantal voorproefjes van dingen die op mijn wishlist staan. Like ook de Facebook pagina van Liek’s design sieraden, dan mis je nooit een update!

Creatief met fruit is ze in elk geval! Kijk deze schattige sieraden die versierd zijn met een fruit object!

appel aardbei ananas sinaasappel oorbel

Deze horen dan ook bij de speciale Fruit Collection!

En dan deze kettingen! Ik wil super graag die met al die bedeltjes met het palmboompje!

kettingen

Dit zijn natuurlijk niet alle sieraden, ik laat jullie slechts een kleine greep uit de collectie zien, gemeen he?

Hier komen nog wat teasers!

deng armbanden oorbellen

Ga voor meer kijkplezier naar de webshop. Ik ben benieuwd of jullie je in kunnen houden!

IMG_20140624_140813

Eén gedachte over “Leuke vondst op het net! Liek’s Design Sieraden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.