Je FM look haal je bij Smellicious! (en nog veel meer)+ look

Je FM look haal je bij Smellicious! (en nog veel meer)+ look

DSC_0020

Hoi allemaal!

Een poosje geleden kreeg ik heel leuk contact met een medewerker van Smellicious en zij stuurden mij twee geurtjes van FM die ik allang op heb want ze waren fabulous! En ook make up van FM waar ik het bestaan niet vanaf wist. En een zeer mooie armband! Benieuwd?

Ik ontving een rood lippotlood met een bijpassende lipstick, een CC cream die ik nog niet heb getest, Een eyeliner, en een mascara. Ik ben lyrisch over het lippotlood. Zoals mijn trouwe volgers weten gebruik ik liever potloden als lipstick dan lipstick zelf. En ik zweer het, na een lunch en drie koppen koffie zat hij er nog keurig op. Ook het oogpotlood is lekker zacht om mee te werken en loopt niet uit. De lipstick is lekker zacht en blijft toch ook wel lang zitten. CC cream gebruik ik niet maar er komt wel een artikel waarin ik ga laten zien wat voor verschil hij maakt. De mascara daar ben ik helaas niet wild over om de simpele reden dat het kwastje perfect is maar er naar mijn vermoeden te weinig product in het potje zit.

DSC_0023 DSC_0026 DSC_0031

Ik heb er een look mee gemaakt waarbij ik zoveel mogelijk geprobeerd heb mijn ogen rustig te houden in verband met de knallende lipstick!

DSC_0137

I love the lips! Het zijn echt uitstekende producten op de mascara na die echt wat te wensen over laat, al is het een prima mascara voor wanneer je niet wilt overdrijven.

Ook ontving ik een schitterende armband van No Kiss!

DSC_0019 DSC_0018

Ga snel naar de Facebook pagina van Smellicious om te kijken wat voor goodies ze nog meer hebben!

IMG_20140624_140813

Eén gedachte over “Je FM look haal je bij Smellicious! (en nog veel meer)+ look

  1. Hallo, ik wil nog even opmerken dat deze New Dimension Lash mascara inderdaad een subtiel volume geeft. Hoe meer lagen je er van op doet des te meer volume. Maar er zijn ook Mascara’s in de collectie, bijvoorbeeld de 3 Step Mascara, die meteen al een flink volume geven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.