Je perfecte cadeau vindt je bij Cosygifts!

Je perfecte cadeau vindt je bij Cosygifts!

cosy1

 

Hoi allemaal!

Online cadeaushops, ik hou ervan! Zeker als ze een divers assortiment hebben met uiteenlopende prijzen. Cosygifts is ook zo’n shop. Ze hebben woonaccessoires, keukenartikelen , slaap- en badkamer artikelen, badeenden uit de BUD lijn, spullen voor je huisdieren, kindergeschenken, reisartikelen, sfeerverlichting, barbecue & accessoires die daarbij horen, spullen voor je tuin, ecologische artikelen. Iphone/Ipad covers, luxe plaids en dekens, en daarnaast zijn er altijd dingen in de sale. Benieuwd?

cosy6

Er is teveel om op te noemen maar ik laat jullie een paar dingen zien, waaronder dit “vissenhotel“. Hoe classy zou dit staan in je woonkamer? Ik wil hem wel, in elk geval haha! Ik heb nog nooit zo’n leuke vissenkom gezien, en beter nog, hij is nu afgeprijsd naar slechts € 35,00!

cosy3

Of deze Barbecue Fyrkat Cone. Een BBQ in een 70’s model. In verschillende kleuren verkrijgbaar en nu voor de ontzettend leuke prijs van  € 80,00 te koop!

cosy2

Ook is er veel (bad) textiel te koop van Mickey Mouse  vanaf € 5,90. In diverse kleuren. Verkrijgbaar als washandje, handdoek, gastendoek, badlaken, of badmat.

cosy4

En hoe leuk is dit! Soms ben ik het zat om mijn telefoon een uur aan mijn oor te houden. Zo’n vierkant ding is dan ineens niet zo comfortabel meer. Cosygifts heeft dan Pop Phones in verschillende kleuren en motieven, waaronder deze. Deze Pop Phone kost € 35,00.

cosy5

En dit willen we toch allemaal meiden? Nietwaar? Hoe enorm handig is dit om je sieraden netjes en veilig op te kunnen bergen? Ik vindt het nog een betere uitkomst dan de simpele sieraden hangers of de zogeheten “oorbel boeken”. Dit opbergsysteem kun je gewoon in je kledingkast hangen of waar je maar wilt. Je sieraden zijn beschermd en mooi uitgestald. De Juwelen kapstok Little Black Dress kost slechts € 24,95.

En zo heeft Cosygifts nog veel meer leuke cadeautjes en gadgets die het bekijken waard zijn!

cosy7

Tot de volgende keer!

liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.