Maak je eigen heerlijke parfum!

Maak je eigen heerlijke parfum!

DSC_0071

 

Hoi allemaal!

De celebs doen het, de grote mode zaken doen het en eigenlijk doet iedereen het en staan daarom de parfumshops er vol mee! Parfum maken! Maar hoe leuk is het, als je zelf je eigen geurtje kan samenstellen? Radbag verkoopt twee sets waarmee je dit kunt doen, namelijk eentje met frisse geuren en eentje met bloemengeuren. Het doen is makkelijk, en leuk. Ik heb weer een erg lekker luchtje erbij in mijn stash. Benieuwd?

DSC_0069

Dan nu de set, waar bestaat deze uit?

1x 20ml verstuiver – zo klein, dat hij makkelijk in een handtas past
6x 5ml geurstoffen (Citrus, Green, Fruity, Ozonic, Musky and Gentle Floral)
6x Teststrips
3x 1ml pipet
1x Handleiding (engels)

Mijn favoriete twee geuren waren Ozonic en Musky, al waren ze allemaal zooooo lekker! Het kan gewoon niet vies worden, dat is het leuke aan deze set! Enfin, die twee flesjes gingen meteen helemaal leeg in het 20 ml flesje en daarna heb ik samen met mijn kids nog wat van de andere geuren toegevoegd en het resultaat is echt fantastisch! Ik heb heel wat parfums, maar deze staat nu in mijn top drie lekkerste geuren die ik in de kast heb staan en beter nog, ik heb hem dus zelf gemaakt!

parfum_set_fuer_deinen_eigenen_duft_1

Wil je ook je eigen parfum maken? (Wat ik echt kan aanraden en ook super leuk om dit aan iemand cadeau te geven), dan kun je de set hier bestellen voor € 29,95!

Kijk ook alvast even in de shop voor een leuk en origineel Valentijns cadeau! Maar het hoeft geen Valentijnsdag te zijn om iemand anders of jezelf iets leuks te geven, dus ook voor alle andere originele cadeaus kun je terecht bij Radbag!

Hoe lijkt het jullie om je eigen parfum te maken?

DSC_0012

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.