Johnny Doodle. Very lovely and honest chocolate!

Johnny Doodle. Very lovely and honest chocolate!

DSC_0007Johnny Doodle? Wat is dat?, zullen jullie denken. Nou beste mensen, dat is SUPERLEKKERE, eerlijke, vegetarisch, glutenvrij en halal-gecertificeerde chocolade en fudge. Ik mocht twee repen uit testen en vanuit de grond van mijn hart kan ik zeggen….ik wil NOOIT meer andere chocolade! Meer weten? Lees verder!

Ik mocht de Milk chocolate fudge en brownie uitproberen en hij was heerlijk!

DSC_0013

De beide repen waren op dezelfde plek gebroken maar dat is alleen maar makkelijker voor het verder breken, want het verdwijnt toch in de maag haha! Zo zul je denken, is dit het? Maar als je hem omdraait….

DSC_0016

Dan zie je een prachtig landschap van ingrediënten die deze reep maken tot wat hij is. En o wat heb ik gesmuld!

Ook ontving ik de White speculoos….

DSC_0012

En ja, ook dit was weer een plaatje van genot toen ik hem omdraaide!

DSC_0011

De chocolade repen zijn verkrijgbaar in 8 smaken en de zakken fudge in 4 smaken. Johnny Doodle ligt in veel supermarkten als Jumbo en Albert Heijn al in de schappen en ik kan niks anders doen dan hem keihard aanraden! Like ook hun Facebook pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

DSC_0017

Ik zou zeggen, ren naar de supermarkt en laat je verrassen door deze heerlijke chocolade!

Zijn jullie al bekend met Johnny Doodle?

0216

 

2 gedachten over “Johnny Doodle. Very lovely and honest chocolate!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.