Look of the day: mijn favo outfit!

Look of the day: mijn favo outfit!

DSC_0005

Hoi allemaal,

Vandaag wilde ik jullie mijn favo look voor op mijn werk laten zien. En ja, I am a fatass, and a badass. Zoals Whitney Thore het zeggen zou. He makkelijkst voor mij is om een enorme stash lipsticks op mijn werk te hebben liggen. Op een dag als vandaag waarin ik geen zin heb om me op te maken is het doen van de lippen zat! Benieuwd naar de hele look?

DSC_0008

Mijn haren zitten nog een beetje “fizzy”. Waarschijnlijk net iets te weinig foam gebruikt voor mooie golven. Mijn favo outfit is een zwarte broek met zwarte laarsjes eronder, een zwart shirt met een print en een stretch blazer! Een leuke ketting en ring erbij en ik ben happy!

Ik ga niet graag volledig op de foto. Sterker nog, dit is pas het tweede artikel in meer dan drie jaar waarin ik dat doe maar in het kader van “No Body Shame”. Here I am! Maatje 52, schoon aan de haak. Fat and fabulous, zullen we maar zeggen!

Wat is jullie favoriete outfit?

IMG_20140624_140813

 

 

2 gedachten over “Look of the day: mijn favo outfit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.