JUMBO nachtcrème by Miranda

JUMBO nachtcrème by Miranda

045

 

Hey lieve allemaal!

Sinds een poosje zit er ook in mijn wijk een Jumbo supermarkt, en laat ik het nu heel leuk vinden om dingen te testen van een huismerk! Mijn laatste aanwinst is deze tube nachtcrème met lotusbloem extract en vitamine E. Benieuwd?047

Dit is inderdaad wel echt een crème voor de nacht, daar hij de huid net even iets vetter maakt dan een dagcrème. Hij smeert lekker makkelijk uit , het intrekken duurt dus even maar het is ook niet voor niks een nachtcrème! Hij ruikt erg lekker, inderdaad een beetje bloemig maar ik meen ook iets “minty” achtigs te ruiken en mijn gezicht tintelt ook een beetje na het aanbrengen, alsof er iets van munt in het product zit! Het jammere is dat ik na het aanbrengen wel hele erge jeuk in mijn handpalmen krijg. Dat krijg ik ook als ik de natte was uit de machine haal en daar wasverzachter aan toe heb gevoegd. Waaraan het precies ligt weet ik niet , maar als je een hele gevoelige huid hebt raad ik deze crème wel af. Ik heb het bonnetje niet bewaard, maar uit mijn hoofd kost deze tube tussen de 2 en 3 euro. Aanrader? Eerder een twijfelgevalletje…

030

Eén gedachte over “JUMBO nachtcrème by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.