Manic Panic Dye hard by Miranda

Manic Panic Dye hard by Miranda

094

 

Hey allemaal!

Af en toe moet je gewoon eens gek doen! Met deze sterk gekleurde haargel van Manic Panic moet dat wel goed komen. De Large.nl verkoopt hier meerdere kleuren van en ze zijn tof als het je eens leuk lijkt een kleurtje in je haren te hebben , zonder er gelijk aan vast te zitten. Ben je benieuwd of het werkt, en hoe goed het werkt? Lees dan even verder!

097

 

Wat zegt de website zelf over dit product?

Manic Panic Stiletto Silver Dye Hard gel is zeer makkelijk te gebruiken: simpelweg wat gel op je vingertoppen of op een haarverf kam plaatsen en het in je haar doen, wees creatief en veel plezier ermee! Het is er zo weer uit te wassen dus er kan niets mis gaan. Dye Hard gel wordt hard als het droogt en houdt het haar op zijn plaats. Dit product doet het allemaal – stijlen, op zijn plek houden en kleuren in één. De Dye Hard gel kan worden gebruikt voor spikes, toppen, het toevoegen van een streepje of spetters van kleur, of het kleuren van het hele hoofd. Het allerbeste aan de Dye Hard gel is dat het met shampoo gemakkelijk zo weer uit je haar te wassen is.
Dit product is ideaal voor kinderen en volwassenen die “kleur zonder verplichting” zoeken.
Work it in… Wear it out… Wash it out!

Bron: Large.nl

Nou. daar gaan we dan! Allereerst probeer ik twee losse plukken te kleuren met deze gel. Maar hoe vaak ik ook over de plukken ga, er zit meer zilver op mijn handen dan in mijn haren. Mijn haar ziet eruit alsof ik met een pak meel en wat glitterspray heb zitten spelen. Niet cute!

103

107

As you can see, I am anything but happy about this!!! Ik had mooie strepen verwacht, met heel erg mooi en sterk pigment! Niet dus! Maar goed, we geven niet op. Ik kam dit er enigszins uit en probeer dan bovenop mijn hoofd twee hele dikke strepen te maken met dikke klodders van deze gel. Iets dat wel makkelijker gaat, maar waarvoor je enorm veel nodig hebt van dit product.

114

De raad die ik heb als je deze kleur, die ook wel een beetje moeilijk is, wilt gebruiken : zorg dat je het aanbrengt met een kwast, en dik! Het moet namelijk wel willen. Het had alleen veel makkelijker moeten zijn in gebruik. Het is geen middel dat je met je handen moet aanbrengen!

Ben je benieuwd naar meer Manic Panic producten? Kijk dan hier naar de Large pagina met Manic Panic producten.

Deze tubes kosten een tientje per stuk.

VERVEN JULLIE JE HAREN WEL EENS IN GEKKE KLEUREN?

231

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.