JUMBO refreshing douchegel by Miranda

JUMBO refreshing douchegel by Miranda

jumbo1

 

 

Hoi allemaal!

Als ik ergens vrolijk van word, dan zijn het wel betaalbare douche producten die ook nog eens lekker ruiken. De JUMBO (supermarkt) heeft ook een eigen verzorgingslijn en ik besloot de refreshing shower gel met groene thee en komkommer extract mee te nemen en voor jullie uit te testen!

029

 

Allereerst, een lekkere volle fles van 500 ml van een prijs die ik helaas niet uit mijn hoofd weet, maar hij ligt om en nabij de 2 euro per fles. Hoe ruikt hij? Ik kan niet zeggen dat ik echt “typisch” groene thee of komkommer ruik. Hij ruikt wel naar veel andere goedkope douchegels die beweren naar groene thee te ruiken. Toch ruikt hij niet verkeerd! Wel is dit de meest zoet geurende douchegel die ik op dit moment in de douche heb staan. Hij is echt MIERzoet. Daar moet je van houden dus. Hij heeft iets weg van groene winegums en kiwi’s.

036

 

Nog een pluspuntje is dat je hem goed blijft ruiken na het douchen! Daar hou ik van! Yes! De verpakking vind ik dan weer oersaai en totaal niet aantrekkelijk. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik dit product wekenlang voorbij ben gelopen voordat ik hem een keer kocht. Zou ik deze douchegel aanraden? Ja, wel voor degenen die van erg zoete douche producten houden! Ruikt hij zoals de verpakking zegt? Nee, ik ben van mening van niet. Maar dat mag voor deze grote fles douchegel de pret niet drukken. Als ik hem een cijfer moest geven dan gaf ik hem een 7.

Welke “huismerk” verzorgingsproducten gebruiken jullie graag?

386320_2797847906368_1305886018_n

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.