New in : Bijoux 4 Less by Miranda

New in : Bijoux 4 Less by Miranda

142

 

Hallo iedereen!

In deze tijden is het natuurlijk hartstikke leuk als het kopen van sieraden voor iedereen toegankelijk is. Bijoux 4 Less houdt daar graag rekening mee! Deze webshop heeft sieraden in allerlei categorieën, voor ieder wat wils en is ook nog eens hartstikke goedkoop! Ja, dat klinkt goed hè? Benieuwd welke sieraden ik heb van Bijoux 4 Less?

bijoux4less

 

Ik mocht een viertal dingen ontvangen waaronder deze super leuke ring met het “Infinity” teken. Voor hen die het gemist hebben, dit is het teken dat staat voor oneindigheid.

bijoux4less1

 

Deze zijn ook verkrijgbaar in een zilver of goud kleur en kosten, hou je vast, maar €1,50!! Ik had hem graag willen showen maar helaas is het niet mijn maat, dus ik ga er iemand anders gelukkig mee maken!

Dan kreeg ik nog een hele leuke ketting met een bril! Lekker funny!

pizap.com13844352299312

 

Deze ketting kost slechts  € 1, 95 !!

Tevens ontving ik nog een hele mooie armband met mooie bedels!

bijoux4less4

 

En als allerlaatste heb ik een heel mooi paar veren oorbellen gekregen! Deze vind ik persoonlijk het mooiste van de 4 items! Ook deze kosten maar € 1, 95.

pizap.com13844358562341

 

Dat waren de items, maar kijk vooral even in de webshop van Bijoux 4 Less want er is een groot assortiment aanwezig tegen kleine prijsjes!

WAAR KOPEN JULLIE GRAAG VOORDELIG JULLIE SIERADEN?

hoi1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.