Just Nuts! Het positieve tussendoortje!

Just Nuts! Het positieve tussendoortje!

DSC_0196

Hoi allemaal!

Hot and happening: gezonde snacks! Dat dacht Just Nuts ook toen ze hun producten creëerden. Ik heb een aantal producten mogen ontvangen en ik kan zeggen : Lekker en bijzonder. Er zitten ook pittige notenrepen tussen. Die had ik nog nooit eerder gezien. Inmiddels heb ik ze allemaal geproefd en er is er niet 1 die ik vies vond. De repen zijn wel wat aan de ‘ sticky’ kant, maar dan moet je maar wat langer kauwen!

DSC_0202

De pittige bars zijn echt heel bijzonder en aan te raden! Ik had nooit gedacht dat ik dat lekker zou vinden, maar ik vond ze heerlijk! De seed and nut bars zijn wat zoeter, maar ook erg lekker! En dan hebben we natuurlijk ook nog de snack packs! Ik ben gek op noten, zaden en gedroogde vruchten dus ik was helemaal in de wolken toen ik mijn pakketje kreeg. Overigens ben ik iemand die slecht eet op mijn werk (lees: de lunch makkelijk overslaat) en dan zijn deze producten echt een uitkomst.

DSC_0275

Ga op onderzoek uit als je meer wilt weten over Just Nuts. For me…it’s more that just nuts.

DSC_0194

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.