Mijn Chalrose Wallet/Mini Bag Nina’s Style , wear it with style.

Mijn Chalrose Wallet/Mini Bag Nina’s Style , wear it with style.

DSC_0287

Hoi lieve allemaal!

A dream coming true! Ik mag jullie van Chalrose deze mini bag laten zien! Deze duurzame mooie tassen zijn een echte eyecatcher! Wat zegt Chalrose over hun producten? 

DSC_0291

HET MERK

Chalrose handbags & accents is een uniek concept waarbij alles draait om de ideale tas. Een tas die geschikt is voor iedere vrouw en elke gelegenheid. Want we zijn niet één persoon; we zijn zakenvrouwen, dochters, moeders, partners, vriendinnen en lovers! En natuurlijk dragen we niet één outfit, één kleur of één stijl.

We zijn complex, verschillend, haastig en altijd op zoek naar veranderingen –andere kleding, schoenen—Welke jas doe ik aan?, en natuurlijk welke tas draag ik daarbij…!! Wie heeft de tijd om haar tas aan te passen aan haar look? En…wie heeft het geld om bij iedere outfit een mooie tas te dragen? Ideaal om de Chalrose basistas eindeloos te combineren met de verschillende accessoires wanneer je een dagje iets anders wilt.

En wat nog fijner is; je kunt je spullen gewoon in je tas laten zitten. Zo zie je er iedere dag fantastisch uit en heb je al je eigen spullen altijd bij je!

DE STIJL

Voor elke vrouw bestaat ze: de ideale tas, altijd fasionable en stijlvol, exclusief en van een fantastische kwaliteit. De collectie van Chalrose bestaat uit basistassen in prachtige natuurlijke kleuren. Deze basistas is zo samengesteld dat ze voldoende ruimte biedt aan alles wat je mee wilt nemen tijdens een dagje shoppen, een dag naar kantoor of een avond naar de film. Met ons unieke concept kan je iedere basistas eindeloos transformeren door er verschillende accessoires aan te klikken. Ieder accessoire wordt gemaakt in gelimiteerde oplages, zo blijft jouw combinatie uniek en exclusief! Chalrose accents zijn een cadeau voor jezelf, een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of stijl in je leven. Chalrose laat je jezelf zijn, iedere dag weer!

Met Chalrose kan je steeds opnieuw je tas aanpassen aan je look! de ene dag een rood jurkje met een rood accessoire aan je tas…..de volgende dag het bos in met een flap van geitenvacht. En in iedere tas zit een click-sleutelhanger, nooit meer zoeken naar je sleutels!

Met de fantastische sluiters, het hoogwaardige leer en het geweldige handwerk van onze ateliers  in Italië, India en Nederland proberen wij u elke keer weer te verrassen met onze producten.

DSC_0289

Aan de binnenkant vindt je een mooi kaartje waar de stijl van je mini bag op staat, en een riempje zodat je er een schoudertas van kunt maken!

DSC_0294

Wat nou als je deze kleur niet mooi vindt? Dan kies je gewoon een andere!

chalrose1

Chalrose heeft ook grote tassen, met een leuk extraatje. Aan de achterkant van de mini bags zitten namelijk drukknoopjes, en niet voor niks!

chalrose2

Ninas-bag-click-3

Ja! Jouw mini bag, kan 1 worden met jouw grote tas! Hoe cool is dat? Chalrose verkoopt nog veel meer tassen en goodies! Zoals armbanden.

Ik ben helemaal blij met mijn lieve, kleine mooie tasje! Hij is perfect. Hij is mooi, mijn sleutels, geld en telefoon passen erin. Mijn pasjes, foto’s. Alles voor als ik eens geen Titanic om mijn schouders wil! De prijzen liggen in de hogere klasse maar je krijgt wel waar voor je geld. Dit is geen marktspul dat binnen een jaar weer kapot gaat. Dit is een geniale uitvinding!

Liefs,
Miranda

DSC_0183

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.