Juweelwinkel.nl . Voor hen die geen genoegen nemen met minder dan schitterend!

Juweelwinkel.nl . Voor hen die geen genoegen nemen met minder dan schitterend!

DSC_0356

Hoi lieve iedereen!

Lang…lang staarde ik naar dit sieraad tot ik me besefte dat de hanger uit een munt gemaakt is. Ik vermoed met een laser, maar ik heb geen idee. Bij Juweelwinkel.nl vindt je authentieke vintage stukken, en meer. De krassen op het zilver van het gezicht van Juliana (of is het nou Wilhelmina?), zijn voor mij nog het mooist. Deze munt is gebruikt. In de goede oude tijd. Nostalgie! I love it. Hoe ik weet dat dit echt een munt was? Omdat de achterkant boekdelen spreekt!

DSC_0352DSC_0353

Ik had veel verwacht na aanleiding van de prachtige items in de webhop, maar deze  schitterende ketting bewaar ik in een kluis haha! Over de rest gesproken, laat ik jullie weer eens een sneek peek geven in wat deze store nog meer verkoopt.

Ben je een vintage lover, dan zit je hier goed! De meeste dingen zijn echt nog wel betaalbaar. Er staan dingen waarvoor je wat dieper in je buidel zult moeten tasten, maar over het algemeen valt het heeeeeeeel erg mee!

 

Juweelwinkel20-600x600 pokpo IMG_3978-600x600 Juweelwinkel_1005_17-600x600 Juweelwinkel_1105_77-450x600

 

Ik heb persoonlijk al jaren mijn pijlen gericht op een armband gemaakt van oude muntjes zoals hierboven. Deze is net iets duurder dan 50,00 euro. I might just do it! Of ik vraag hem voor mijn verjaardag. Houden jullie van vintage sieraden?

Liefs,
Miranda

DSC_0275_20160518153526714

 

 

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “Juweelwinkel.nl . Voor hen die geen genoegen nemen met minder dan schitterend!

  1. Hoi Miranda,
    Leuk artikel! In de oorlog werden er veel sieraden gemaakt met munten van Koningin Wilhelmina, de Wilhelmientjes. Dit gebeurde als daad van verzet. Je droeg dan bv een klein speldje met Wilhelmina onder de revers van je jas. Mijn man en ik hebben een oorlogsmuseum in Beekbergen met veel van deze sieraden. As je het leuk vind, kan ik je wat foto’s daarvan laten zien. Ik weet niet of het dan ook nog vintage heet dan ­čÖé

    Groetjes

    Germa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.