Sprookjesrijk : Want ook met een maatje meer kun je er leuk uit zien!+ Winactie

Sprookjesrijk : Want ook met een maatje meer kun je er leuk uit zien!+ Winactie

IMG-20160524-WA0004

Hoi iedereen,

Op mijn profielfoto’s zou je niet zeggen dat ik een vrouw ben van 1.56 lang die ver over de 100 kilo weegt. Maar het is wel zo! Working on it….altijd al. Wat is het moeilijkst te vinden als je een grote maat hebt? Kleding! Het verschilt enorm. Bij de Primark passen de vesten in maat 46 me soms nog en de XL pyama’s, maar in de Miss Etam heb ik toch echt maat 52.  Sprookjesrijk stuurde mij wat kledingstukken en ik wil ook wat kledingstukken van de site laten zien! Veel foto’s van mij zullen jullie niet zien. Ik wilde wel, maar ik was ontevreden over de foto’s. Op bovenstaande foto draag ik een hesje dat bedoeld is om over een shirtje te dragen. Hij zit super lekker! Laten we verder kijken!

IMG-20160524-WA0011

Dit mooie roze , luchtige vestje zit ook weer heerlijk! En is bovendien echt heel mooi.
Het volgende vest vind ik echt heel cool.

masal-perisi-vest-keet-one-size

1

Heb jij ook een maatje meer? Kijk dan gerust eens in de webshop of er iets voor jou bij zit! Nu het leuke nieuws! Voor de dames met maatje 54/56 mag ik een super tof leren tuniek weggeven ter waarde 59,95 euro  ! Je kunt hem winnen voor jezelf, of wellicht iemand in je omgeving?

masal-perisi-shirt-lidia-zwart-leer

Wil jij dit tuniek winnen?

  • Like de Facebook  pagina van Expressing-Beauty
  • Like de Instagram pagina van Expressing-Beauty
  • Like de Twitter pagina van Expressing-Beauty

Ik zou zeggen : Good luck!

Liefs,
Miranda

DSC_0281

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.