Korte tip bij acute blaaspijn!

Korte tip bij acute blaaspijn!

Hoi allemaal,

Ik wil even een sneltrein tip met jullie delen voor degenen die wel eens last hebben van blaaspijn. Het is een vast gegeven dat je een antibioticakuur kunt voorkomen door heel erg veel te drinken. Ik ben een expert op het gebied van blaasontsteking, want op de 1 of andere miraculeuze wijze heb ik er elk jaar zeker 1. Zo had ik afgelopen week ook weer een dag dat ik er helemaal beroerd van was, en dus kreeg ik een idee. Cranberry’s zijn goed voor de blaas, en groene thee zit vol antioxidanten. Heel toevallig had ik nog groene cranberry thee van Pickwick in de kast liggen en ik heb dus 5 koppen achter elkaar gedronken. De zakjes thee eerst net zo lang in de kop laten zitten tot het water koud was, zodat je dan een lekkere sterke thee krijgt! En warempel, de volgende dag had ik geen blaaspijn meer! Een gouden tip dus!

pw_greentea_cranberry

 

Liefs,
Miranda

Eén gedachte over “Korte tip bij acute blaaspijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.