Personal : Tien liedjes die ik momenteel veel luister part 3 ~ By Miranda

Personal : Tien liedjes die ik momenteel veel luister part 3 ~ By Miranda

music_is_love_by_beautiful_denial

 

Muziek is alles! En daarom ga ik door met deze rubriek waarin ik af en toe tien (of stiekem iets meer) liedjes deel die ik op dat moment veel luister. Dit zijn echt niet alleen de top 40 nummers van nu, want ik hou van allerlei soorten muziek uit allerlei verschillende tijden. Kijken jullie weer mee?

Allereerst deelde een kennis van mij vorige week deze “gouwe ouwe” van Vanessa Williams. Je raad het al : “Colors of the wind”! Uit de Disney film Pocahontas. En ook al is het alweer bijna 20 jaar geleden dat dit nummer uit kwam, ik vind hem nu nog mooier dan toen! Ik geloof ook dat je als jong kind dat geen of gebrekkig Engels spreekt, de tekst niet in zijn volle glorie kunt waarderen. Ik kan dat nu wel en dat doe ik ook. Een prachtig nummer over hoe belangrijk de natuur eigenlijk is en het behoud ervan!

Een even voor degenen die het zich afvragen : JA, dit is dezelfde vrouw die jaren later de bitch speelde in de televisieserie Ugly Betty.

Ugly-betty-Cast-ugly-betty-791506_1280_1024

 

Een ander oudje dat ik vond en waar ik toch wel tamelijk vrolijk van word, is, niet lachen : “Love me just a little bit more” van de Dolly Dots! En voor degenen die absoluut niet weten wie dat zijn, het was vroeger een nederlands meiden groepje met onder andere Angela Groothuizen!

Een nummer dat absoluut wel van deze tijd is en mij een enorme adrenaline-kick geeft is ” Wake me up” van Avicii.  Ik kan mij, net als veel andere mensen, wel vinden in de tekst!

Een ander nummer van dit moment dat echt niet mag ontbreken is Stromae met ” Papaoutai” . Lekker nummer hoor!!

Tot voor kort was ik niet zo weg van de muziek van Lana Del Rey. Maar het nummer ” Summertime Sadness” blijft in mijn hoofd zitten! Het heeft zeker potentie en hij staat dan ook bovenaan in mijn playlist!

Een lekker dance nummer van dit moment vind ik Showtek met ” Slow Down”. Het heeft niet echt veel uitleg nodig, het danst gewoon erg lekker weg!

Het volgende nummer kreeg ik de afgelopen week toegestuurd van iemand en ik luister het sindsdien dagelijks. Het is geen nieuw nummer maar wel een hele mooie. Namelijk “Gravity” van Sara Bareilles.

Een ander schitterend liedje is “Home” van Phillip Phillips. Vreselijk mooie tekst. Lekkere muziek ook…helemaal toppie!

 

Nog twee te gaan. Het is elke keer zo moeilijk kiezen want ik luister op een dag zeker 50 liedjes.

Een nummer waar ik gemixte gevoelens bij heb is ” Hometown Glory” van Adele. Prachtige muziek maakt die vrouw. Maar deze staat bij mij toch wel met stip op nummer 1!

Damn you talented Nickelodeon kids!! Maar ik hou ervan, vooral van Ariana Grande en Max Schneider. Dit nummer van Ariana is ook weer simpelweg te mooi! Zij kan zo fantastisch zingen! Dit nummer doet me een beetje denken aan de oude ” Mariah Carey” nummers…

Een nummer dat ik ook maar blijf draaien is “Crying out your name” van Loreen. Ik vind hem zo mooi en emotioneel met toch de juiste beat. Hij komt echt binnen!

Dat waren ze weer voor vandaag, laat vooral weten welk van deze liedjes jullie ook leuk vinden!!

hoi1

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.