Latest bought eyeshadows and looks by Miranda

Latest bought eyeshadows and looks by Miranda

Hoi allemaal!

Het leek me leuk om even mijn laatst gekochte oogschaduws te laten zien aan jullie, en in plaats van te swatchen er even een look mee te maken! Kijk maar even mee…

Te beginnen bij twee hele schattige sparkly kleurtjes van Bourjois.

Wanneer je ze zou swatchen op je hand zouden ze er heel erg gepigmenteerd uit zien, maar in werkelijkheid valt het echt heel erg mee en daarom zijn deze schattige paaskleurtjes heel erg geschikt voor een Nude look met de nodige shimmers , om een Nude look eens mee op te fleuren.

Lekker neutraal, met een glimmertje erdoor!

 

Daarnaast heb ik de afgelopen tijd bij Inglot ook 3 oogschaduws gekocht. Ik kan zeggen dat Inglot echt goed gepigmenteerde oogschaduws verkoopt!

 

Toen Essence met nieuwe oogschaduws kwam een tijdje geleden kon ik het niet laten om het groene duo mee te nemen, aangezien groen mijn lievelingskleur is.

 

 

Als laatste heb ik een hele erge mooie holografische oogschaduw gehaald van Maybelline waar ik al met al toch niet zo heel erg tevreden over ben.

Een pluspunt is dat dit een kleur is die je echt niet vaak ziet, ik was meteen betoverd door de mooie groen/blauwe effecten. Deze kleur heet dan ook Blue Lagoon en heeft nummer 412.

De pigmentatie valt heel erg tegen. Ik heb hem zowel droog als nat aangebracht maar je veegt hem naar mijn mening veel te makkelijk weg. Dit is een oogschaduw die schreeuwt om een primer vooraf.

 

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Wat is jullie favoriete kleur oogschaduw?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.