www.Beautylab.nl & Interview met Serena Verbon

www.Beautylab.nl & Interview met Serena Verbon

Hoi allemaal!

Iedereen heeft zogeheten “idolen” . Mensen waar je echt tegenop kijkt. Een van de mensen waar ik tegenop kijk is de in 1984 geboren Serena Verbon. Velen van jullie zullen geheid weten wie zij is, want zij is de eigenaresse van 1 van de grootste en populairste beautyblogs van Nederland , namelijk Beautylab!

Ik volg natuurlijk een heleboel bloggers , dat is geen kunst. Maar voor degenen die willen weten waarom ik Serena nou juist zo’n inspiratie vind zeg ik : Lees verder!

Voordat Serena begon met Beautylab, werkte zij als farmaceutisch analist in een ziekenhuisapotheek. Tussendoor was ze natuurlijk wel een beetje met haar website bezig, maar niet zoveel als nu. In 2011 werd het succes van Beautylab zo overweldigend dat Serena haar werk als analist opgaf en besloot fulltime te gaan beautybloggen! Een verkeerde keuze was het niet, want er komen gemiddeld per dag 50,000 unieke bezoekers op Beautylab kijken.

 

En precies dat vind ik nou zo bijzonder, mijn mond viel letterlijk open toen ik las dat Serena gestopt was met haar baan in het laboratorium, om verder te gaan met Beautylab! Ik zeg : RESPECT! En dan ook gewoon hartstikke succesvol zijn, en blijven. Een ware kunst, maar Serena doet het!

Ook iets dat niet vergeten mag worden, Serena mag dan druk zijn, maar ze is wel iemand die serieus tijd voor je maakt wanneer je een serieuze en dringende vraag hebt! De keren dat ik haar een vraag stelde, kreeg ik dezelfde week nog antwoord! Serena heeft geen last van sterallures dus!

Wat Serena ook graag en aardig vaak doet is reizen. Onder andere is ze naar Londen, Singapore, New York en Las Vegas geweest. Hierover doet ze dan ook weer uitgebreid verslag op Beautylab.

Dit is haar laatste shoplog uit het buitenland : Las Vegas!

 

Bezoek voor meer filmpjes van Beautylab het bijbehorende Youtube Kanaal.

 

 

Ook over haar twee britse kortharen , Clarence en Coco, is Serena altijd heel passioneel! De liefde straalt er altijd vanaf! Wat een schatjes he…

 

Van goudeerlijke producten reviews, tot shoplogs, DIY’S, tutorials, recepten, lifestyle en ga zo maar door! Je kunt overal voor terecht bij Beautylab!

Beautylab heeft ook enorm veel aandacht gekregen in de media tot nu toe! Ben je benieuwd naar de vermeldingen? Klik dan hier!

Er valt natuurlijk nog heel veel meer te vertellen over Beautylab, maar voor degenen die het nog niet kenden , neem gewoon eens een kijkje op de website!  En voor de app lovers onder ons, jawel : Beautylab heeft sinds kort een eigen app, te vinden in de Google play store en later zal hij ook te vinden zijn in de Iphone app store.

 

 

Ook www.kittehscupcakes.com mag in dit artikel natuurlijk niet achterblijven? Waarom niet? Dit is de website van de twee zusjes van Serena :  Tara en Larissa.

Ook op deze website worden beauty, fashion en lifestyle uitgebreid behandeld op een leuke, spontane wijze! Ik volg ook deze blog met heel veel plezier!

In dit filmpje zie je hoe Tara kookt met Jack Daniëls!

En in dit filmpje zie je hoe Larissa zich dagelijks opmaakt!

 

Ook KittehsCupcakes heeft een eigen Youtube kanaal, neem vooral eens een kijkje!

 

 

Maar dan nu! Het moment supreme! Ik heb Serena gevraagd of zij wil meewerken aan een interview met mij, waarin ik haar niet alleen maar zal gaan vervelen met standaard vragen. En wederom bewijst de medewerking hierin van Serena maar weer dat zij zich niet verheven voelt boven anderen, ik ben een beginnend blogger en ze wilde me toch maar even mooi te woord staan. Love that about her!

 

 

Serena, hallo! Leuk dat je wilt meewerken aan dit interview!

 

Aangezien jij erg veel verstand hebt van mode, wil ik je vragen om twee collages te beoordelen die ik heb gemaakt. Het eerste is een complete outfit zoals ik die zou dragen en het tweede is de make up dat ik heb uitgekozen voor bij de outfit. Het is wel een collectie van grote maten, omdat ik klein en volslank ben.

 

Serena : Hi Miranda, je geeft aan dat je niet zo groot bent en wat voller bent van postuur, dus zelf zou ik eerder voor een taillebroek gaan, of een broek met iets uitlopende pijpen. Dit maakt je benen langer en slanker, waardoor je zelf ook wat langer zal lijken. Enkellaarsjes onder een skinny ‘breken’ het geheel waardoor je al snel wat korter lijkt. Verder kies je voor een bruine tas waar ik voor een zwart gekozen zou hebben. Bruin komt bij deze outfit niet terug, dus zwart zou een betere match zijn! Roze is lekker vrolijk en staat mooi en chic met zwart. Wat dat betreft een prima kleurenkeuze!

 

 

 

 Serena : De gekozen make-up is tiptop in orde! Het roze van je longsleeve kun je zo perfect terug laten komen in je ooglook. De valse wimpers zijn lekker glam, wat weer goed past bij de glamoureuze sieraden die je had gekozen.

 

Iedereen kent het wel, dat ene beauty product dat je zo graag eens zou proberen maar dat echt veel en veel te duur is. Heb jij ook een product op je wishlist dat je vanwege de prijs nog niet hebt aangeschaft?

 

Serena : Nee, als het om beautyproducten gaat is geld geen probleem! Ik geef daar het liefste mijn geld aan uit. Bovendien heb ik een goed excuus, namelijk ‘ah, dat kan ik dan reviewen voor de site’. Hihi!

 

Als je Clarence en Coco kleertjes mocht aantrekken , wat zou er dan bij ze passen?

 

Serena : Coco is een kattig meisje, een echt verwend prinsesje, maar tegelijkertijd is zij ook de stoere van de twee. Ze springt en klimt overal op. Ik zou haar een Tomb Raider kostuum geven omdat ze een echte babe is, maar wel heel tof.
Clarence is een dikke goedzak die een beetje bangig is. Hij is meer van het kijken en afwachten en hij is DOL op eten. Als ik begin te ritselen met iets dan springt hij al op mijn schoot omdat hij hoopt dat het eten voor hem is. Clarence zou ik een koksmuts opzetten en een schortje.

 

Ik heb nog niets verteld in mijn artikel over de webshop van jouw moeder, zoals je misschien wel is opgevallen. Zou je daar zelf iets over willen vertellen?

 

Serena : Mijn moeder is al jaren bezig met het ontwerpen en maken van sieraden.  Ze gebruikt edele materialen en echte stenen en parels. Haar ontwerpen zijn prachtig!

Ze is soms wel uren bezig met één paar oorbellen. Ze maakt altijd maar 1 stuk van een sieraad, dus alles is one of a kind.

 

Een aantal jaar terug hadden mijn moeder en ik een webshop waar we handgemaakte zeep, scrub, lipbalm etc verkochten. Daar zijn we inmiddels mee gestopt, maar ze verkoopt nog wel steeds black african soap en pure sheaboter. En sinds we zijn gestopt met TSG heeft ze zich gestort op het maken van de allermooiste SoyScents.

Die van haar lijken net kleine taartjes en gebakjes en zijn sterk gegeurd. Het zijn de beste en mooiste die ik ben tegen gekomen en dat zeg ik niet alleen omdat mijn moeder ze maakt!

 

 

Er zijn bloggers die net als ik erg huiverig zijn om te gaan vloggen. Heb jij praktische tips voor beginnende vloggers?
Wat ging er door jou heen toen je jouw eerste video opnam?

 

Serena : Niets bijzonders, gewoon camera aan en kletsen maar. Tip is om er niet te veel bij na te denken, gewoon kletsen alsof je het tegen een vriendin hebt. Verder moet je duidelijk praten, zodat mensen je wel kunnen verstaan, en niet vergeten in de camera te kijken.

 

Wordt je wel eens vervelend benaderd door vreemden, en hoe ga je daarmee om? Wat was je meest vervelende ervaring tot nu toe, in het herkend en daardoor lastig gevallen worden? Hoe heb je dat opgelost?

 

Serena : Ik denk dat iedereen wel eens meemaakt dat ze niet goed worden behandeld, in een winkel, door klantenservice, gewoon op straat. Ik ben niet bang om een discussie aan te gaan en als iets me niet aanstaat dan trek ik altijd mijn mond open. Als het om comments gaat waar mensen vreemd reageren dan laat ik dat gewoon staan hoor, men wil gewoon een mening kwijt en smaken verschillen. Alleen als er in wordt gescholden of als men heel respectloos is, haal ik het weg.

 

Wat zou je nooit doen, als het op Beautylab aan komt?

 

Serena : Schrijven over sextoys.

 

De laatste vraag : Er zijn mensen die, zoals je misschien wel weet, heel erg kattig kunnen doen over het fenomeen fulltime beautybloggen. Zij denken bijvoorbeeld dat het inhoudt dat je heel de dag zit te smeren met lipsticks en poedertjes en parfumpjes, vanuit je luie stoel met 1 hand een artikeltje tikt en de rest van de dag kunt gaan liggen maffen. Wat zou jij die mensen kunnen vertellen over wat beautybloggen nu werkelijk inhoudt?

 

Serena : Ik zou zeggen, loop maar een dag mee, dan piep je wel anders!

 

Okee , Serena. Bedankt voor jouw tijd, en jouw inzet in dit interview! En uiteraard hoop ik dat het succes van Beautylab nog erg lang mag gaan duren! Ik blijf zeker een trouwe volger!

 

 

Voor degenen die het leuk vinden om eens een kijkje te nemen op de website van de moeder van Serena, Tara en Larissa, klik hier!

Volgen jullie Beautylab al? Of KittehsCupcakes? Wat vonden jullie van dit interview?

 

 

 

7 gedachten over “www.Beautylab.nl & Interview met Serena Verbon

    1. OOo wat leuk zeg! Ja het lijkt mij ook wel een lieve meid. Ik denk dat er veel andere bloggers zijn die mij niet eens te woord zouden willen staan. Ben erg trots op mijn mini interview.

  1. Hallo,
    toevallig kwam ik op je site en las dit interview. Goede en leuke vragen heb je gesteld en verrassende antwoorden soms van Serena, zoals het tombraiders pakje voor Coco, haha. Serena is ondanks haar drukke schema echt heel lief gebleven en zelfs wij als ouders zijn daar af en toe nog steeds verbaasd over.

  2. Wat leuk dat ze wilde meewerken. Ik lees haar al sinds het prille begin en ik vind haar de beste beautyblogger. Vooral de artikelen waarin je haar achtergrond terugvindt, vind ik fijn om te lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.