Look of the day : Green under sea by Miranda (+ Etos fail)

Look of the day : Green under sea by Miranda (+ Etos fail)

053

 

Hoi iedereen!

Omdat ik nog een aantal dingen heb liggen om te reviewen bedacht ik dat ik er best een aantal in 1 artikel kan verwerken, en dus doe ik dat! Het gaat vandaag om het baked-eyeshadow palette van Max in de groene kleuren, een mooie nude lipstick van Miss Sporty, en een set plak eyeliners en een blush uit de nieuwe Etos collectie. Kijk snel mee!

De oogschaduws betreffen vier hele mooie groene en groen/blauwe kleuren!

050

green6

 

 

 

De nude lipstick geeft eigenlijk alleen maar een hele lieve, subtiele glans op de lippen met een roze shimmer. Deze kleur heet ” let’s dream” .

033

green7

 

038

 

 

 

De blush komt uit de nieuwe collectie van Etos en valt mij wat tegen. Hij heeft eigenlijk alleen een peachy , gouden, shimmering kleur af. De swatches van deze blush vergat ik te maken (stom!) .

064

 

Op mijn huid komt deze blush niet mooi tot zijn recht en is het meer een oranje achtige highlighter.

Dan de volgende tegenvaller, de eyeliner tattoos.

044

 

Ik hou van eyeliner tattoos, MAAR dan alleen van de variant die je zelf uit moet knippen en doormiddel van water op je oog bevestigd. Net als de bekende “kauwgom- tattoos” . Maar deze van Etos zijn zelfklevend en meestal zit er niet genoeg lijm op.

047

 

Ik begon maar met het opdoen van een primer , die ik als basis gebruik. De meesten doen er een foundation over , maar dat doe ik liever niet. Ik ben niet zo’n liefhebber van foundation en al die andere smeerseltjes. Concealer, etc. Ondanks dat ik mijn ogen vetvrij heb gehouden door er geen primer op te doen, bleven inderdaad de tattoos niet plakken!

green8

 

Sodeju wat irritant! Nee, dit is voor mij een fail, ik heb het met twee paar geprobeerd en daarna de verpakking van me af gegooid. Geen succes!

Met de rest van de look ging het beter. Het palette van Max, hoe goedkoop ook, is erg veelzijdig! Je kunt de oogschaduw natuurlijk ook nat aanbrengen wat de pigmentatie meteen een stuk sterker maakt!

green4 green3 green1green2

 

Ik ben uiteindelijk heel goed te spreken over dit oogschaduw palette! Ik hoop dat de Action deze erin houdt!

Het oogschaduw palette kost 1,29 euro bij Action
De lipstick van Miss Sporty kost 2,49 euro bij de Etos
De eyeliner tattoos kost 2,49 bij Etos
De blush kost 4,99 bij Etos

Ja over die eyeliner tattoos kan ik nog maar 1 ding zeggen : Mocht je nog toffe snorretjes nodig hebben voor carnaval en een pot lijm in huis , dan zit dat wel snor!

green5

 

Hahaha! Ze hebben toch een goede bestemming gekregen.

WAT VINDEN JULLIE VAN DE OOGSCHADUWPALETTE EN KUNNEN JULLIE WEL OVERWEG MET DE EYELINER TATTOOS? 

030

4 gedachten over “Look of the day : Green under sea by Miranda (+ Etos fail)

 1. Mooie snor! Heel erg Movember 😉
  Ik denk dat die glittertjes echt aan zullen slaan 😀
  Waarom gebruik je niet gewoon vloeibare eyeliner? Daar kan je mee doen wat je zelf wil.
  Die plakdingen lijken me niet lekker zitten, zelfs als ze wel zouden werken.

  Xxx

  1. Hahaha hey Cin! Nee ik gebruik normaal ook een eyeliner stift hoor, maar van tijd tot tijd zijn “bijzondere”eyeliners wel leuk. Ze zitten echt vreselijk die kant en klare plakdingen. De echte tattoo eyeliners zitten een stuk beter!

   Liefs,
   Miranda

  1. haha ja een beetje de lolbroek uithangen past wel bij mij 😛 En dank je wel! Eindelijk een groene look die gelukt is inderdaad, ik was er zelf ook wel blij mee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.