Etos nagellak remover met spons review by Miranda

Etos nagellak remover met spons review by Miranda

022

 

Dag lieve iedereen!

Op een makkelijke manier je nagellak verwijderen, dat beloven dit soort removers ons! Het soort dat je door middel van een spons in een potje kunt gebruiken. Maar is dat ook zo? Ik testte het uit!

Het was de hoogste tijd om de prachtige nagellak van Rimmel te verwijderen waar ik al eerder een review over deed. De lak begon nu toch echt wel van mijn nagels af te slijten!

023

 

Tijd om het potje uit te proberen. Uit ervaring weet ik dat je glitterlakjes er het beste af krijgt door ze eerst een minuutje in de remover te laten “weken” , en dus hield ik 1 voor 1 mijn vingers strak op de met remover doordrenkte sponsjes. Wow, deze sponsjes zijn wel heel dun en daardoor is het onmogelijk om je vingers in het potje te draaien, want het sponsje heeft zoveel ruimte dat deze mee draait! Niet handig, hier had een veel dikker sponsje in gemoeten. Jammer, want nu moet ik de gekste bewegingen maken om mijn lak eraf te krijgen!! Ik kan het sponsje in het potje helemaal platdrukken!

024

 

Natuurlijk gaat door de aanwezigheid van nagellak remover mijn nagellak er wel af en maakt het sponsje wel dat er zoveel mogelijk glitters af gaan, hoe gek ik daarvoor ook moet doen. Glitterlak is vreselijk om van je vingers af te krijgen, en daarom kocht ik dit potje ook tegelijkertijd met de Rimmel Space Dust nagellak. Enfin, ik denk als je een huishoudspons bewaard, een potje waar groenten in heeft gezeten oid, je dit product al gauw zelf kan namaken! Je maakt met een mes een snee midden in de spons waar je vinger in past en giet de pot 1/3 vol remover en huppakee!  Het eindresultaat is goed, wat er overblijft na het wrikken en wroegen met mijn vingers in dit potje zijn wat glitters die ik makkelijk van mijn nagels af kan krabben! Of ik dit opnieuw zou kopen? Hell no! De volgende keer maak ik het echt zelf en laat ik het jullie wel zien, hoeveel beter dat werkt.

033

Ik kocht dit potje afgelopen week bij de Etos voor 2 euro. Ik ben erg teleurgesteld in dit product, helaas!

HEBBEN JULLIE AL EENS EEN NAGELLAK REMOVER IN EEN POTJE GEBRUIKT EN HOE BEVIEL DAT? 

hoi1

 

4 gedachten over “Etos nagellak remover met spons review by Miranda

  1. Ik heb die van de Hema en die bevalt echt super. Kost maar €2,75 🙂 Maar glitters haal ik eigenlijk nooit met t potje eraf, omdat ze anders in t potje blijven “zwerven” Jammer dat deze zo tegen viel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.