Look of the day : Heel Natuurlijk

Look of the day : Heel Natuurlijk

Hallo iedereen!

Wat is er fijner dan natuurlijke producten gebruiken en er toch mooi uit zien? Als dat toch eens kon…en het kan!

Enige tijd geleden leerde ik Saskia Boom-van der Molen kennen nadat ik contact met haar zocht via haar webshop www.heelnatuurlijk.nl.

Saskia is een topvisagist en haarstylist waar ze ongeveer 20 jaar geleden mee begonnen is. Fotografie van haar werk vind je hier op haar website, echt even kijken, het is erg indrukwekkend! Ze heeft al met erg veel celebs en bedrijven gewerkt, voor fotografen en voor shows en ga zo maar door!

In ons email contact vertelde Saskia mij dat zij jaren geleden gezondheidsklachten kreeg van het gebruiken van onnatuurlijke make up producten. Dat is toch schrikken zeg! Na die ervaring is Saskia met haar man , die arts is, op onderzoek uit gegaan naar wat er nou eigenlijk allemaal voor bestanddelen zitten in de meeste make up en dat bleek niet zo best! Om daar verbetering in te brengen begon Saskia 10 jaar geleden met haar webshop www.heelnatuurlijk.nl.

Zij gebruikt de producten die ze verkoopt ook tijdens haar werk en krijgt van haar modellen heel veel goede reacties over hoe de cosmetica werkt en aanvoelt.

Ik mocht zelf ook een aantal producten proberen waaronder een crème oogschaduw, een oogpotlood, een lipstick, een lipgloss, oogschaduwpoeder en natuurlijke mascara.

Over het algemeen was ik blij verrast met de werking! En zeker als je weet dat je ook nog iets op je gezicht aanbrengt dat je huid en gezondheid niet zal schaden.

Ik heb een look gemaakt met deze producten en ik noem het dan ook de “heel natuurlijk” look. Ik heb de oogschaduwpoeder op de laatste foto aangebracht in de crease en over het halve ooglid, waar ik de oogschaduw crème al aan had gebracht.

Voor een natuurlijkere kleur heb ik de lipstick over de lipgloss aangebracht, dat klinkt misschien een beetje gek maar ik doe dat wel vaker. De mascara had even een aantal laagjes en wat geduld nodig maar het resultaat vind ik echt verbluffend! Hij doet het echt prima!

Deze producten zijn van Earths Beauty en Meisha. Ik ben erg blij met het resultaat. Het creëert een prima look voor overdag !

In de webshop zijn nog ontelbaar veel meer natuurlijke producten te vinden! Voor vriendelijke prijzen!

Heb jij wel eens uitslag of andere gezondheidsproblemen gekregen van “gewone” cosmetica?

Tot snel!

 

3 gedachten over “Look of the day : Heel Natuurlijk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.