Review: Ginseng creme tegen Acne, eczeem en meer!

Review: Ginseng creme tegen Acne, eczeem en meer!

Hoi allemaal!! Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een creme die ik als enorm prettig ervaar. Ik heb het over de Ginseng-creme van Ginseng.nl.

Ik ben dol op deze crème! Wil je weten waarom? Lees dan verder…

Deze heerlijke, soepele crème gebruik ik voornamelijk als dagcrème. En sinds ik dat doe, zijn alle oneffenheden en schilfers uit mijn gezicht, is mijn huid gevoed en vooral super, super, zacht!!

Ginseng creme tegen Acne!

Van de week dreigde ik een puistje te krijgen. Dat is niet erg, vooral rond die ene tijd van de maand kan dat een keer voorkomen! Voordat ik ging slapen bracht ik wat Ginseng-crème aan op mijn gezicht, en de volgende dag was de zwelling van het opkomende puistje weg! Dat maak ik zelden mee met een crème.

Dit is wat er op de website staat over de crème :

De Ginseng Crème is een natuurlijk product waar geen chemicaliën en parfum in zit. De etherische olie ( shea butter ) zorgt er voor dat het vrijwel direct in de huid trekt en geen vet gevoel achter laat.

Ginseng crème trekt volledig in de huid en maakt Uw huid zacht en soepel, stimuleert de bloedsomloop in het bindweefsel en versnelt het aanmaken van nieuwe huidcellen. Ginseng crème helpt de huid en bindweefsel met het reinigen van infecties en allergieën. Helpt de huid ook bij Psoriasis en constitutioneel eczeem. Ginseng crème is bijzonder geschikt voor Baby`s met luier-uitslag, eczeem, of droge huid omdat onze crème uit natuurlijke bestanddelen is vervaardigd en geen parfum bevat.

Ginseng crème kunt U o.a. gebruiken bij:

 • Eczeem, infectie en allergie, ook bij Psoriasis.
 • Baby`s ( luieruitslag en huid-irritatie )
 • Eeltvorming en kloven aan handen en voeten.
 • Likdoorns en eksterogen.
 • Zweetvoeten en kalknagels ( schimmelnagel )
 • Droge en schrale huid. ( dag en nacht crème )
 • Acné en jeugdpuistjes.
 • Spier en gewrichtspijn, ook bij reumajicht en artrose.
 • Wratten en blaarvorming, ook bij waterwratjes.
 • Koortslippen ( herpes infectie )
 • Brandwonden en zonnebrand.
 • Littekens en cellulitis.
 • Couperosespataderenrode en blauwe haarvaatjes.
 • Insectenbeten ( mug, wesp, daas, kwal enz. )
 • Gezichtscrème dag en nacht en na het scheren.

Bij dieptewerking een 1 uur in laten trekken.

Voor verzorging dun uitwrijven.

De Methylparabenen bestaan uit bestanddelen van de zwarte bes en van de andere parabenen zitten er 1 duizendste % in. Valt dus best mee.

Hoe dan ook, ik ben enthousiast! De zeep die jullie op de foto’s zien is een hele lekkere Ginseng zeep met arnica extracten en bijenwas. Het beloofd de huid niet droog te maken, maar ik heb de zeep zelf nog niet geprobeerd. Arnica werkt ontstekingsremmend en daarom zou de zeep ook weer heel geschikt zijn voor mensen die wat last hebben van acne.

Ginseng creme tegen eczeem

Naast dat het vooral voor mij goed tegen Acne werkt, lees ik online dat het ook erg goed werkt tegen eczeem. Ik heb hier zelf geen last van, dus ik kan het niet bevestigen.

Ginseng creme kopen

Wil je ook een Ginseng creme uitproberen? Dan kan je uiteraard een kijkje nemen op ginseng.nl. Verder is deze type creme ook verkrijgbaar bij Kruidvat, De Tuinen en Action.

Koreaanse ginseng?

In sommige winkels worden aangegeven op de productverpakking dat de creme Koreaanse ginseng bevat. Ik weet echter niet wat voor ginseng in mijn creme zit. Ook kan ik niet bevestigen of het soort ginseng van belang is.

Aloe vera?

Tenslotte zie ik ook dat sommige producten ‘aloe vera’ bevat. Het is bekend dat deze plant zeer goed voor het huid is. Wellicht ook het proberen waard voor mensen die last hebben van een droge huid.

Andere Ginseng producten?

Gebruiken jullie wel eens andere producten met Ginseng extracten? Een ander voorbeeld van een product waar ginseng in is verwerkt is bijvoorbeeld deze Ginseng oolong thee van Teasenz.

2 gedachten over “Review: Ginseng creme tegen Acne, eczeem en meer!

 1. Hoooi, ik kwam toevallig op je site terecht toen ik wat meer wou weten over Ginseng. Ik wil de creme ook graag kopen alleen ben ik bang dat het niet werkt. In een voordeel winkel zag ik ook een ginsengcreme maar van de merk goldline fzo. Er staat ook een hele lijst bij dat het goed is voor voetschimmel, littekens, acne etc. Maar is dat ook zo bij alle merken van de creme? alvast bedankt.

  1. Over het algemeen is de werking van Ginseng heel breed, maar het ligt er natuurlijk aan hoeveel ginseng extract er in een product zit. Koop je het bij een natuurwinkel dan kun je bijna niet fout zitten. Maar pin me er niet op vast, ik heb tot nu toe natuurlijk alleen nog maar dit ginseng product geprobeerd. Succes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.