Love & Toast parfum roller by Miranda

Love & Toast parfum roller by Miranda

DSC_0269

Hoi allemaal,

Pas geleden vertelde ik al iets over een product uit de exclusieve webshop van Strictly Selected. Love & Toast is 1 van de merken die zijn verkopen. Ik heb deze Candied Citron parfum roller.  Maar van dit merk is er ook lipgloss, lipbutter, bodywash, bodylotion, body butter, en lipbalm. Allemaal in super leuke verpakkingen! Lees verder…

DSC_0271

Ik koos voor deze parfum roll on! Dit zijn de geurnoten : sweet lime, white rum, suikerriet en eikenhout. De geuren worden gecreëerd o.b.v. essentiële oliën en extracten.

Ik vind de geur behoorlijk overheersend. Ik zou er niet te gek mee doen. Een drupje achter je oor of op je pols is echt voldoende! Een drupje? Ja echt, een drupje. Ik was de eerste keer vrij hysterisch aan het rollen maar daar kreeg ik al meteen spijt van. Als je dat doet is de geur niet meer lekker, maar erg bedwelmend! Hij is dus zuinig in gebruik, pluspunt! Waar de geur me aan doet denken is schone was met een vleugje citroen!

DSC_0276

 

Deze roller kost € 16.95 voor 8 ml. Ouch? Nee. Je hebt er echt niet veel van nodig om lekker te ruiken! Dit is ook niet een geur die je over je hele lijf besprenkeld wilt hebben. Hij is erg sterk, juist zodat je hem dan subtiel kunt aanbrengen! En dat betekend dat je er echt lang mee kunt doen! Kijk hier ook eens naar de andere Love & Toast producten!

love&toast

Ga voor meer unieke producten naar de website van Strictly Selected!

Fijne dag allemaal!

MIRANDA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.