Yves Rocher bio honing en muesli gezichtscrème by Iris

Yves Rocher bio honing en muesli gezichtscrème by Iris

 

yves3

Hoi allemaal!

Er lag een klein ingepakt pakketje onder de kerstboom bij oma, met mijn naam erop.
Eenmaal uitgepakt had ik het doosje in mijn handen, de gezichtscrème waar ik veel over gehoord heb en dus op mijn verlanglijstje stond. Vol verlangen moest ik wachten, tot ik eindelijk dit geweldige spul mocht uitproberen en nu ik tijd (en mijn laptop) heb kon ik eindelijk de review doen. Happiness!

yves3
Yves zegt dat deze romige, dagelijkse biologische gezichtscrème de huid kalmeert en verzacht. Zodat je geen trekkend gevoel hebt. De combinatie van honing en muesli zorgt voor een optimale voedende werking. Maar is dat zo? Daar komen we op een manier achter…

Het doosje ziet er al zo leuk uit! Mooie accenten van groen, geel en bruin. Wat ik goed vind passen bij het bio product. De kleuren van natuur! De crème zit geen chemische troep en dus puur natuur!
Dat is ook te ruiken, een lekkere honing geur komt uit het potje. Dan is het tijd om mijn make-up eraf te halen, want op het doosje staat duidelijk geschreven dat je een gereinigde huid moet hebben voordat je de crème op doet. Awel, het is nu tijd om de creme te smeren. Het witte goedje is zacht, romig en heeft de dikte van mijn foundation. Het voelt absoluut niet vet aan en hoef maar een klein beetje te gebruiken. Smeert goed en trekt ook direct in. Mijn huid lekker zacht en voelt niet meer droog aan.

yves2

De dagen erop smeerde ik de crème i.p.v. foundation en mijn gezicht zag er ook legaler uit. Minder puistjes en dat soort monstertjes. Ik heb zelf een gemengde huid, dus het was ook een hele zoektocht naar de perfecte dagcrème. Enfin, ik heb de dagcrème van mijn dromen gevonden.

Heb ik al verteld dat hij biologisch is en dus hartstikke vriendelijk is voor je huid?

Een hele dikke ja, alles wat Yves Rocher zegt over dit product klopt! Dus hij verdient de 5 sterren EN een pluim!

❥Iris

De dagcrème is NU in de aanbieding en hier verkrijgbaar!

Liefs, Iris!

2 gedachten over “Yves Rocher bio honing en muesli gezichtscrème by Iris

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.