Maak kennis met : Secrets by Nature

Maak kennis met : Secrets by Nature

Hoi allemaal!

Wanneer ik een webshop vind dat goede producten verkoopt, wil ik dat natuurlijk delen met jullie! Zo vond ik een poosje geleden Secrets by Nature waarover ik jullie het een en ander vertellen wil! Lees gezellig mee!

Wat zegt Secrets by Nature zelf over hun producten?

Secrets by Nature is ontstaan uit passie voor mooie natuurlijke cosmetica. De producten die je in deze shop vindt bevatten zo min mogelijk synthetische ingrediënten. Wij vinden het belangrijk dat producten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten bevatten en dierproefvrij zijn.

Met zorg hebben wij de producten uitgezocht, want wij willen je zelfs kennis laten maken met merken die niet zo bekend zijn in Nederland. Je vindt hier producten zonder keurmerk, maar ook met keurmerk, zoals: BHID, NaTrue, EcoCert of Bio Cosmetique. Als het product een keurmerk bevat dan staat deze in de omschrijving erbij.

bron: homepage Secrets by Nature

 

Hier een overzicht van de merken die Secrets by Nature verkoopt!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Zorgen voor jezelf houdt ook in dat je je lijf niet vol smeert met rotzooi. Wanneer je even de mogelijkheid hebt om dit niet te hoeven doen, pak die dan met beide handen aan! Webshops als die van Secrets by Nature zijn een uitkomst! Nee, dat zeg ik verkeerd… Wij zijn gezegend dat er mensen ook nog goede producten willen verkopen! Hier enkele producten uit de webshop die mij wel interessant lijken!

Zoals deze gezichtsscrub met geranium en lavendel geur!

Te koop voor € 14,90.

En allerlei spulletjes voor onder de douche. Ik kan gewoon niet kiezen welke me het lekkerst lijkt haha!

Secrets by Nature verkoopt heel erg veel verzorgingsartikelen! Van natuurlijke deodorant, tot aan shampoo en conditioners en zelfs de body sprays die nu zo enorm populair zijn!!

Maar ook massagekaarsen, hondenverzorgingsproducten en cadeausets kun je allemaal terugvinden in de webshop!

Ook is er een heel outlet gedeelte waar je erg veel fijne producten met lekker veel discount kunt kopen! Neem vooral eens een kijkje in de webshop!!

Hadden jullie al eens gehoord van Secrets by Nature? 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.