Personal : Tien liedjes die ik momenteel veel luister part 2 ~ by Miranda

Personal : Tien liedjes die ik momenteel veel luister part 2 ~ by Miranda

Hoi allemaal!

What’s up? Ik ben momenteel veel bezig om Expressing-Beauty een nieuw uiterlijk te geven, en in de tussentijd probeer ik wat inspiratie op te doen voor nieuwe artikelen! Dat doe ik uiteraard weer onder het genot van goede muziek! Wat ik luister is heel divers, en ik wil vandaag weer tien liedjes met jullie delen die ik momenteel veel luister en daar kort iets bij vertellen! Lees en luister je mee?

Allereerst is het weer in Nederland eindelijk aan de zomerse kant en daarom begin ik met een zomerhit van Sailor uit 1991. “La Cumbia”. Ik word altijd supervrolijk van dit liedje!!

En wie kent ze nog? K’s choice! Ik luister nog steeds de muziek van hun beste albums!! Het nummer dat het meest op mijzelf van toepassing is, dat is “Believe” .

Het volgende waar ik erg veel naar luister op dit moment is artiest en Nickelodeon ster Max Schneider. Op youtube staan al vele mooie originele nummers en covers. Mijn favoriete cover is “Without you”. (Usher & David Guetta)

Een nummer dat ik echt prachtig vind is een musicalhit. Ik heb de musical nog nooit gezien maar dit schijnt een nummer te zijn uit The Scarlet Pimpernel. Let niet op het filmpje, ik kan geen originele clip of iets dergerlijks vinden maar dit is wel de versie die ik luister, van Linda Eder. Het nummer heet “When i look at you” . Het is een schitterend emotioneel nummer en ik word er nog altijd stil van.

Het volgende nummer is een lekker swingend nummer van The Gossip en het heet “Move in the right direction”. Het is een van de nummers die mij blijft motiveren om gezonder te leven en sporten en vooral voor mezelf te kiezen en op een positieve manier aan mijn leven te werken!

Met het volgende nummer kwam ik in aanraking door een van mijn beste vriendinnen. Zij had de film “Couples Retreat” gezien en dit was een van de soundtracks van die film. Overigens heb ik de film nu al 3 keer gezien en het is een aanrader voor iedereen die hem nog niet gezien heeft! Heel grappig met net dat tikkeltje “serieus” erin , dat de film eigenlijk alleen nog maar grappiger maakt! Het nummer is van A.R. Rahman en het heet “Sajna”.

Het volgende nummer is “Anytime” van Brian McKnight. Ik zou van deze artiest wel een hele reeks nummers neer willen zetten! Ik luister al vele jaren naar zijn muziek en ik kan jullie aanraden om het eens op te zoeken als je het nog niet kende!

 

 

Het volgende nummer vind ik in zijn geheel gewoon gaaf! Het is "Princess of China" van Coldplay en Rihanna!

En dat geld ook voor het volgende nummer van Young the Giant met " My body".

 

Voor degenen die het nog niet weten, ik ben een enorme fan van KINGS OF LEON!! In 2009 heb ik ze live mogen zien in Ahoy en het was absoluut geweldig!! Buiten was het 41 graden en binnen zo warm dat de band 5 nummers niet speelde...maar het was absoluut heel mooi om deze band in het echt te mogen bewonderen. Ze waren in het echt nog beter dan op de cd.....

Voor hen die nu denken.."Wie zijn dat???", even een reminder! En daarmee sluit ik gelijk af en heb ik stiekem 11 in plaats van 10 liedjes gepost hihi! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er komt snel weer een top 10!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.