Mai Couture Like A Diamond Trio by Miranda

Mai Couture Like A Diamond Trio by Miranda

MaiC

Hoi iedereen!

Als ik iets vervelend vind is het wel het meeslepen van mijn make up in mijn tas. Soms gaan er doosjes open, soms barst er een oogschaduw, en ga zo maar door. Daar heeft Mai Couture daar nu een hele goede oplossing voor. Je make up in een boekje! Kijk maar even mee…

MAITRIODIAMOND_large

Belangrijk om als eerste te benoemen is dat deze producten geen parabenen bevatten en talk vrij zijn. In dit boekje zitten 60 velletjes. 20 met de highlighter  “Crystal Cove”, 20 met de blush  “Sunset Blvd”, en 20 met de blush “Sunset Blvd”.

DSC_0026

blushmai

blushmai2DSC_0028

 

Hoe werkt het? Je scheurt een velletje met make up uit het boekje en wrijft dat over je gezicht, op de plekken waar je je highlighter of blush wilt hebben.

DSC_0020

DSC_0005Er komt nog een aanzienlijke hoeveelheid make up van zo’n blaadje af en ik moet dan ook zeggen dat ik blij verrast ben en dit boekje ook werkelijk in mijn tas heb zitten as we speak!

Mai Couture heeft nog veel meer make up boekjes en zelfs speciale portemonnees om ze in te stoppen. Klik hier om in de webshop van Big Green Smile naar de Mai Couture pagina te gaan.

De Mai Couture Like A Diamond Trio kost € 21,95.  Ik kan me voorstellen dat sommigen van jullie dat nogal aan de prijzige kant vinden. Persoonlijk zou ik niet gauw zo’n bedrag uitgeven aan welke make up dan ook, maar ik moet ook toegeven dat dit wel een heel bijzonder item is. De kwaliteit van de make up is erg goed, het is handig, het ziet er stijlvol uit. Eigenlijk heeft het alles! Zou ik dit kopen? Ja!

ZIJN JULLIE AL BEKEND MET MAI COUTURE?

MIRANDA

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.