Spiritueel topic : Chakra’s, Feng-Shui en sieraden by Miranda + WINACTIE!

Spiritueel topic : Chakra’s, Feng-Shui en sieraden by Miranda + WINACTIE!

LET OP : DEZE PRODUCTEN KUNT U NU VINDEN OP SPIRITUELEWEBWINKEL.NL .

DSC_0319

Hoi allemaal!

Vandaag een interessant onderwerp met bijpassende sieraden. Chakra’s, en een beetje Feng-Shui. In de spirituele wereld zijn chakra’s de energiecentrums van ons lichaam. Allemaal hebben ze hun eigen zone, plekken, kleuren, werkingen en bijpassende behandelingen met bijvoorbeeld edelstenen en oliën. Ik laat jullie vandaag een mooie hanger zien, een raamhanger en een splitarmbandje en heb voor jullie een leuke winactie!

Allereerst een mooi armbandje met edelstenen die perfect aansluiten bij alle 8 chakra’s. Er zijn zeven hoofdchakra’s die meestal in sieraden verwerkt worden.

DSC_0249

DSC_0252 DSC_0254

 

Hier kun je al zien welke edelstenen en kleuren er horen bij de chakra’s. Hier nog even de kleuren op een rijtje.

1e chakra (stuit, gezondheid) rood
2e chakra (sex, emoties) oranje-rood
3e chakra (zonnevlecht, denken) geel
4e chakra (hart, liefde) helder grasgroen .
5e chakra (keel, communicatie) hemelsblauw
6e chakra (voorhoofd, intuïtie) indigo indigo
7e chakra (kruin, spiritualiteit) wit

Waarvoor gebruiken mensen nu eigenlijk chakra’s? Mensen gebruiken hun chakra’s vooral tijdens bijvoorbeeld meditatie. Door je tijdens het mediteren te richten op een bepaalde chakra kun je dat gebied beter doorgronden. Wil je meer weten over chakra’s klik dan hier.

Dan verder met een mooie raamhanger dat tevens te maken heeft met Feng-Shui. Nu zul je misschien denken, wat is DAT nu weer? Ik zal het kort uitleggen. Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met negatieve energie. Weten jullie wat? Ariadne Healing Shop kan het veel beter uitleggen!

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.
Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk. bron :Ariandnehealingshop.nl

Deze raamhanger brengt niet alleen meer harmonie in huis, maar bevat ook nog eens de 7 chakra kleuren en het hart symboliseert onvoorwaardelijke liefde!

DSC_0205

Deze raamhanger weerkaatst het licht echt prachtig wanneer de zon erop schijnt! Een echte aanwinst voor een omgeving die positieve energie uitstraalt!

Als laatste een mooie chakra hanger met de stenen amethist, ioliet, maansteen wit/blauw, peridoot, citrien, carneool en granaat.

chakra

Deze mooie hanger van zilverkleurig metaal representeert ook weer alle hoofdchakra’s.

En jij kunt hem nu winnen!

Wat moet je doen om kans te maken?

Like Ariadne Healing Shop op Facebook
Like Expressing-Beauty op Facebook
Volg Expressing-Beauty op Twitter en tweet iets over deze winactie
Volg Expressing-Beauty op Bloglovin’

Op vrijdag 11 juli maak ik de winnaar bekend!

Mocht je hem nu niet winnen, dan kun je de hanger hier kopen voor € 13 75!
Het Feng-Shui raamkristal is hier te koop voor € 6 25.
De chakra splitarmband is hier te koop voor € 6 95.

WELKE KLEUR SPREEKT JOU ALS EERSTE AAN?

IMG_20140624_140813

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.