Marpedia models , het bureau dat durft! Wil jij model worden? Give it a try!

Marpedia models , het bureau dat durft! Wil jij model worden? Give it a try!

add 1

 

Hoi allemaal!

Je kent het misschien wel, je bladert een magazine door en je ziet alleen modellen met maatje strijkplank wiens botten bijna uit hun huid steken, en die ook nog eens mega lang zijn. Het zogenaamde ” ideaal plaatje” . Het nieuwe modellen bureau Marpedia Models denkt daar anders over! Dus heb je een modellen wens , lees dan even verder!

Marpedia Models is een initiatief van Martine van der Vliet, die voor ze haar modellen bureau startte al enige tijd professioneel fotografe was. Er is ook een website van met een uitgebreide portfolio van haar werk. Klik hier om deze te bekijken. Like ook vooral even de Facebook pagina van Marpedia fotografie.

Naomi-1-logo-fb

Inmiddels is deze fotografie onderneming uitgegroeid tot een modellen bureau : Marpedia Models! Martine verteld jullie in het volgende stuk waarom zij dit is gestart, en hoe je in aanmerking kunt komen als model.

Visie:

 

–        Wij  willen het model persoonlijke begeleiding en ondersteuning aanbieden

–        Bij beginnende modellen gaan wij mee naar opdrachten waar wij kunnen

–        Wij bieden ondersteuning met betrekking tot contracten en overige juridische vraagstukken

–        De wensen, grenzen en rechten van het model staan centraal

–        Perfecte maten? Wat is dat?!

 

De visie van Marpedia Models is om samen met het model de uitdaging aan te gaan om een beter en sterker concept neer te zetten voor de opdrachtgever. Wij willen dit doen door middel van meer persoonlijke begeleiding en trainingen- en coaching dagen te organiseren.

Wij zijn van mening dat persoonlijke aandacht aan het model ten goede komt van het model maar ook voor de opdrachtgever. Zo kunnen wij een duidelijk beeld creëren waar een ieder zijn kracht ligt en of er mogelijk situaties zijn waar wij rekening mee zouden kunnen houden. Door middel van bijv. een maandelijks contactmoment te hebben willen wij graag op de hoogte blijven en ondersteunen waar nodig is om het model zo goed mogelijk tot zijn of haar recht te laten komen bij de opdrachten.

Jw-2-logo-fb-r-642x427
Veel modellen worden zonder verdere sturing ingezet in een opdracht en weten vaak daardoor niet wat er van hun verwacht wordt, dit kan onnodige stress en onduidelijkheden veroorzaken. Wij willen hier verandering in brengen door mee te gaan met beginnende modellen, die wij eerst leren kennen en coachen. Tevens zullen wij mee gaan met grotere opdrachten of wanneer de opdrachtgever dit op  prijs stelt. Op deze manier willen wij een stukje garantie inbouwen voor de opdrachtgever en ondersteuning bieden aan de modellen.

Marsha-1-logo-fb-w

Wij werken daarom ook altijd met contracten, van tfp opdrachten tot volledig betaalde opdrachten. De contracten gelden voor de modellen maar ook voor onze opdrachtgevers. Deze zullen wij gezamenlijk verder opstellen, vanuit een basiscontract, met de opdrachtgever en het model. Marpedia Models denkt in eerste instantie vanuit de wensen, grenzen en rechten van het model maar ook aan de hierbij behorende verplichtingen vanuit het model naar de opdrachtgever toe.

Kim-O-2-logo-fb-w

Nadat het contract gelezen is en er een akkoord is bereikt, wordt het ondertekend door beide partijen en Marpedia Models, en krijgt een ieder zijn of haar exemplaar.

Wij denken niet aan en in perfecte maten maar in steekwoorden zoals; uitstraling, lef, uniek en inzet.

Om het beste resultaat te krijgen voor iedere partij zijn wij van mening dat, naast de gemaakte afspraken, wederzijds respect en een goede sfeer de hoofdnoot moeten zijn in elke samenwerking.

esme-2-logo

 

Klinkt goed toch? Inmiddels is Marpedia Models al in het bezit van veel modellen die online ook elk hun eigen portfolio krijgen die je hier kunt bekijken.

Like ook de Facebook pagina van Marpedia Models!

Heb je nu zelf de ambitie om model te worden maar altijd gedacht dat je geen schijn van kans maakt? Schroom niet om bij Marpedia Models een poging te doen! Je kunt hier lezen hoe je je kunt aanmelden als model. Uiteraard zal niet iedereen de selectie halen, maar je zult bij dit bureau in ieder geval niet veroordeeld worden. Iemand beoordelen of veroordelen is bij Marpedia Models een wereld van verschil, waar dit bij andere bureaus juist niet zo is. Klik hier om je aan te melden als model en wie weet wat er voor jou in het verschiet ligt!

Ik zou zeggen, succes en tot de volgende post!

030

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.