Wordt een schoonheid met Schoonheids-winkel.nl + look by Miranda

Wordt een schoonheid met Schoonheids-winkel.nl + look by Miranda

004

 

Hoi iedereen!

Er zijn zo enorm veel webwinkels met verzorgingsproducten en cosmetica en dergelijke, dat het altijd fijn is om er weer eens een te vinden die echte goede producten verkoopt. Ik wil jullie vandaag een aantal items uit de shop laten zien van de online schoonheids-winkel. Kijken jullie mee?

Allereerst iets dat ook erg leuk is om cadeau te geven, namelijk een dagcrème en een oog make up reiniger van Malu Wilz.

137

Laten we beginnen met de crème. Deze licht paarse substantie smeert fijn uit over de huid. Deze variant is voor de droge huid en laat dan ook een lekker laagje achter. Bij het opendoen van het potje ruikt hij niet bijzonder, maar als je eenmaal lekker aan het smeren bent wordt je al gauw omringd door de geur van witte bloemen. Hij is echt lekker zacht en ik voel meteen dat de droge plekjes op mijn huid behandeld worden.

142

 

Deze pot creme is wat aan de prijzige kant, maar wel een hele goede voor mensen die echt te lijden hebben onder het hebben van een hele droge huid. Je vindt hem hier in de webshop. 

Verder met de oog make up remover. Deze is tevens van het merk Malu Wilz. De brandende vraag die jullie waarschijnlijk hebben ga ik gewoon direct beantwoorden : JA, hij werkt. En goed ook. Vaak krijg ik van make up removers toch een beetje een geïrriteerd gevoel in mijn ogen, of krijg ik mijn eyeliner niet weg. Of ze laten mijn huid echt heel vies vet achter. Dat is bij deze niet het geval. Hij bevalt me prima en zelfs de meest bekende waterproof mascara’s moeten het ontgelden.

144

 

Klik hier om alle reinigingsproducten van Malu Wilz te bekijken.

Ik ga het beste voor het laatste bewaren en daar zijn we nog niet! Dus eerst het volgende. Een gel-oogmasker. Deze kun je zowel koud als warm gebruiken en helpt bij allerlei kwaaltjes.

gel1

 

Sorry, soms moet ik gewoon even een gekke foto maken tussendoor haha! Zoals ik al zei heeft dit masker een multifunctionele werking en kun je hem bij allerlei klachten of ter ontspanning inzetten!

123

 

En het beste is nog dat Schoonheids-Winkel hem verkoopt voor maar €3,95, en daarmee 3 euro korting geeft op dit moment. Je kunt het masker hier vinden!

Jaja, save the best for last! Nou, dat heb ik gedaan kan ik jullie vertellen. Ik heb namelijk DE mascara ontdekt. De aller beste die ik tot nu toe ooit gebruikt heb. Voluit heet hij LR COLOURS VOLUME & CURL MASCARA. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren, en ik kreeg de zwarte.

mascaraLR

 

Ik heb inmiddels als zoveel mascara’s getest dat ik bij voorbaat mijn conclusies al getrokken had. Dat had ik beter niet kunnen doen want hij is echt amazing! Het begint al bij het gebogen borsteltje. Nu weet ik dat sommige mensen dat vreselijk vinden, maar geloof me, het komt deze mascara alleen maar ten goede!

LRmascara

 

Okee , ik deed speciaal voor het testen van deze mascara even een mooie make-upje op , krulde mijn wimpers, zette de mascara aan mijn wimpers en WAUW. Echt zonder te overdrijven WAUW. Het is een hele zachte mascara, die je wimpers echt volume geeft. Hij Klontert niet en je kunt hem makkelijk layeren! Hij voelt zacht als boter. Ik ga geen andere meer gebruiken. En ik heb mascara’s liggen van allerlei maten en prijzen, van Essence tot Max factor maar dit is de aller, aller fijnste en beste die ik ooit gehad heb!

sw1

 

LR2

 

Degene die de samenstelling gemaakt heeft voor deze mascara roep ik nu uit tot genie. Werkelijk, wat een fijn product! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

LR3

 

De LR mascara is hier te koop voor maar €13,90. Als je nagaat dat ik momenteel een mascara van een heel bekend merk in huis heb die bijna 20 euro kostte en half niet zo goed is, weet je wel dat de LR mascara met deze werking echt een koopje is!

logoschoon

Ik hoop dat ik jullie een beetje benieuwd heb gemaakt naar de rest van het assortiment van Schoonheids-Winkel.nl !Neem vooral een kijkje in de webshop en neem je tijd, want ze verkopen echt fantastische producten!

Tot de volgende keer!

030

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.