Maskertje met Miranda : Crazy Cupcake masker van Dr. van der Hoog

Maskertje met Miranda : Crazy Cupcake masker van Dr. van der Hoog

122

 

Hoi allemaal!

Oo, wat is er nu lekkerder op zondag dan met een maskertje en een kopje thee lekker te gaan bankhangen! Vandaag probeer ik voor jullie het Crazy Cupcake maskertje van Dr. van der Hoog (Dr. Oetker wilde ik al schrijven hahaha!). Benieuwd geworden? 

Wat beloofd het?

125

 

Hmm…we gaan het zien! Nu ben ik zelf ook wel een beetje een “crazy cupcake” , dus een gekke foto kon dan ook gewoon niet uitblijven!

049

 

Oehh dit ruikt echt naar cakejes! Lekker! En heel erg zacht ook, dit masker. Ik heb zeer braaf 20 minuutjes in de relax-modus gezeten en ben toen het masker van mijn gezicht af gaan wassen, wat verrassend makkelijk ging. Is mijn huid er lekker zacht van geworden? Jazeker! En weer een strike voor Dr. van der Hoog!

061

 

Weer lekker fris! Dit masker is te verkrijgen in de meeste drogisterijen.

HEBBEN JULLIE EEN FAVORIET MASKERTJE?

step0002

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.