Plum lips by Fientje

Plum lips by Fientje

FabulousFelines-PalacePedigreed-Lipstick-Cunning-72

 

Hoi iedereen!

Het is zover , we mogen eindelijk onze donkerste lip kleuren uit onze stash halen. Dat moet je mijn geen 2 keer zeggen. Ik hou er namelijk van om lipkleuren te dragen die de aandacht trekken. Vandaag heb ik voor jullie deze 2 die er op dit moment voor mij echt uitspringen.

plum3

Als eerste heb ik de Bourjois Color Boost in de kleur “Plum Russian”. Ik ben sowieso een heel grote fan van de Color Boost lipsticks van Bourjois. Ze zijn makkelijk aan te brengen, voelen superhydraterend aan op de lippen , en hebben bovendien nog eens een mooie pigmentatie. Toen ik deze nieuwe kleur aan het assortiment toegevoegd zag, was ik helemaal euforisch en ik nam hem dan ook direct mee. Ook deze kleur wist me direct te verleiden en ik draag hem voortaan bijna elke dag deze winter, samen met het lipproduct die ik jullie straks laat zien.

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van de nieuwe Rimmel Moisture Renew lipsticks. De lijn bestond al , maar ze hebben de verpakking veranderd en nieuwe kleurtjes aan het assortiment toegevoegd. Nou, is die collectie mooi gelukt! Zoals bij elke lijn lipproducten had ik veel zin om elke kleur aan mijn collectie toe te voegen, maar ik besloot toch maar te starten met dit prachtexemplaar : de kleur “ Sloan’s Plum” : een hele diepe roos-paarse kleur , enorm veel pigmentatie en absoluut 1 van de mooiste kleuren lipstick die ik ooit heb gezien. You did it again, Rimmel!

plum2plum1

Links : Plum Russian , recht : “Sloan’s plum”
Zo, dit waren mijn top lipsticks keuzes van het moment! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Xx Fien

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.