Maybelline Color Show Brocades Beaming Blue by Miranda

Maybelline Color Show Brocades Beaming Blue by Miranda

083

 

Hoi allemaal,

Na al veel gehoord te hebben over de nieuwe Brocades lakjes van Maybelline werd het tijd om er zelf 1 te gaan proberen. Ik moet heel eerlijk zijn dat ik door de kleuren niet echt “omver geblazen” ben. Op het eerste gezicht hebben ze voor mij niet het “wauw” effect, zoals ik dat bij Rimmel wel had. Maar hoe is dit lakje in de praktijk? Kijk maar even mee…

068

 

Ook deze lak heeft weer het “zand” effect, maar dan wat meer grof en met chunky glitters erin. Aan de ene kant heeft het wel wat dat het niet zo fijntjes is, en aan de andere kant staat het ook wel een beetje hobbelig en slordig. Wel glittert het lakje enorm en dat is voor mij in ieder geval een enorm pluspunt!

maybelline1

 

Uit mijn hoofd kost deze nagellak minder dan 5 euro. Ik heb slecht genoeg het bonnetje niet bewaard haha! Als ik deze lak een cijfer moest geven dan geef ik deze een 7 waar ik Rimmel Space Dust een 10 zou geven.

Hebben jullie al 1 van deze lakjes en hoe bevallen ze?

VERGEET NIET MEE TE DOEN MET ONZE MEGA WINACTIE!

nieuweliefs

5 gedachten over “Maybelline Color Show Brocades Beaming Blue by Miranda

    1. Nee ik absoluut niet, en het feit dat deze na 1 dag al begint te chippen werkt ook niet mee. Ik ben echt dol op mijn Rimmel lakje, het is nog steeds de mooiste die ik heb.

  1. Toevallig heb ik precies dezelfde kleur voor mijn verjaardag gekregen 🙂 Toen ik de naam en glitters zag dacht ik ineens Heeey die heb ik hier gezien. Dus ik kan ook mijn mening even delen. Ik draag eigenlijk zelden nagellak. Maar deze is door de glitters wel erg mooi. Vooral in het licht blingbling, wat Miranda ook zegt vind niet dat je gelijk omvalt van de mooie kleur, maar op de nagels zit het direct goed. Na 1 keer lakken zat het prima maar door de grove glitters lijkt het of je klonten smeert. Ik had het eerst neer door dus veegde ook elke keer de grove eraf hihi 🙂
    Ach en 1 keer in de zoveel tijd is het wel een gaaf nagellakje.

    Groetjes Bernice

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.