Minerale oogschaduw van ChrimaLuxe Minerals + look by Miranda

Minerale oogschaduw van ChrimaLuxe Minerals + look by Miranda

025

 

Hoi allemaal,

Een poosje terug ben ik in contact gekomen met de mensen van ChrimaLuxe Minerals in Duitsland. Ik mocht van hun een aantal mooie minerale oogschaduws laten zien en heb met een aantal ook een look gemaakt. Kijk snel verder als je interesse hebt in goed gepigmenteerde oogschaduws!

Allereerst een prachtige rood/bruine oogschaduw. Ik moet benadrukken dat de pigmentatie echt complimenten verdient! Bij Chrimaluxe Minerals hebben alle kleuren geen naam, maar een nummer. Iets dat ik persoonlijk wel handig vind, al is het ook wel leuk om een naam te verzinnen voor een kleur.

ch1

 

De volgende kleur is een hele mooie shimmery donkere mosgroene/gouden kleur. Ik kan de kleur niet goed omschrijven maar hij is echt prachtig!

ch2

 

Dan volgen er nog een aantal hele mooie kleuren. Je moet ze gewoon even zien, ze zijn allemaal even schitterend!

 

ch3

 

ch4

 

ch5

 

ch7 ch6

ch8

 

Allemaal prachtige kleuren! Klik hier als je alle oogschaduws van ChrimaLuxe Minerals wilt bekijken.

Uiteraard wilde ik voor jullie een look maken met een paar van deze oogschaduws en daarvoor koos ik de volgende 3 uit : nummer 65, 87 en 100.

ch9

 

 

En dit is het uiteindelijk geworden!

ch10

 

ch11

 

ch13 ch12

 

Ja, dit bevalt me wel! Ik weet zeker dat ik deze oogschaduws aankomend weekend ook weer ga gebruiken! Neem vooral ook een kijkje op de website voor alle andere prachtige cosmetica van ChrimaLuxe Minerals.  Het is het zeker weten waard, ik ben vaak teleurgesteld in oogschaduws maar deze keer blij verrast!

Vergeet niet mee te doen met onze enorme winactie! Dit kan nog tot 10 januari!

 

386320_2797847906368_1305886018_n

5 gedachten over “Minerale oogschaduw van ChrimaLuxe Minerals + look by Miranda

    1. Ja ik raad je echt aan op de website te gaan kijken, daar staan alle oogschaduws mooi op een rij zoals ze er echt uit zien. Ik ben er erg blij mee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.