mededeling : expressing-beauty gaat haar horizon verbreden!

mededeling : expressing-beauty gaat haar horizon verbreden!

 

Hallo iedereen!

Al een tijdje speelde ik met het idee om wat meer natuurlijke producten te gaan reviewen. Expressing-beauty is daarom een samenwerking aangegaan met een aantal bedrijven/webshops die samen met hun producten , de aankomende weken de aandacht gaan krijgen op expressing-beauty!

Wij smeren vaak troep op onze lichamen. Vaak niet bewust, maar het is een feit. In veel  toegankelijke producten zitten bestanddelen die onze lichamen niet nodig hebben en zelfs kunnen schaden.

Nu ga ik niet beweren dat ik ga stoppen met het gebruik van dat soort producten, maar ik ben mij ervan bewust dat ik veel van die huidverzorging e.d. wel kan vervangen met producten die geen schadelijke stoffen bevatten.

De aankomende tijd ga ik mij hierover buigen en ik hoop uiteindelijk mijn enthousiasme met jullie te kunnen delen. In de tussentijd maak ik natuurlijk wel gewoon artikelen over andere producten, maar ik vond dit de moeite waard om even mede te delen!

Tot gauw!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.