Supertip! Sabon Fabric Mist

Supertip! Sabon Fabric Mist

 

Hallo allemaal!

Gisteren was ik eventjes in de Sabon, eigenlijk omdat ik een nieuwe pot body scrub wilde. Toen ik daar eenmaal was bedacht ik me en wilde ik toch eigenlijk wel weer een Sabon product meenemen om aan jullie over te vertellen.

Na een poosje gebabbeld te hebben met de verkoopster over de spulletjes van Sabon, zag ik dit mooie flesje staan.

De verkoopster vertelde me dat dit net zo’n product is als Febreze, een textielverfrisser. Gelijk toen ze hem liet ruiken wist ik dat ik hem ging kopen! Jongens echt waar, dit ruikt zo lekker! Dit ruikt naar pas gewassen wasgoed, maar dan nog tien keer zo lekker! Het is zo’n geur waar je helemaal rustig van wordt en blij , elke keer als je het ruikt.

Ik heb het product vanmiddag in mijn kleding gespoten voor ik in de regen buiten ging lopen, en na een uur rook ik het gewoon nog, ondanks de regen. Ook heb ik geprobeert of het werkt in mijn haar. Nu zul je denken ,” Huh? Het is toch een TEXTIEL verfrisser?”. Ja, dat is ook zo. Maar denk je eens in ; je hebt lekker staan koken ’s avonds, alleen nu ruikt je haar naar zuurkool en jij moet straks weg omdat je een afspraak hebt. Wat is er dan lekkerder dan je haar verfrissen zo snel als met deze methode?

En het werkt hoor! Heel erg goed zelfs. Het is dus niet gemaakt voor je haren , maar het wil prima!

Ook is dit product geschikt voor alle soorten textiel en schaadt het de stoffen waarop je het spuit niet. Ik ga dit flesje nog veel vaker kopen, want als ik alles zo kan laten ruiken in mijn huis, heb ik bij deze een nieuwe missie haha!

Dit flesje kost 8.95 euro en is te koop bij Sabon.

Wat gebruiken jullie om je textiel weer lekker te laten ruiken wanneer het nog niet de was in hoeft?

 

2 gedachten over “Supertip! Sabon Fabric Mist

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.