Meer mooie sieraden van Ananda Beads by Miranda

Meer mooie sieraden van Ananda Beads by Miranda

086

 

Hoi allemaal!

Al eerder maakte ik een artikel over de sieraden die Ananda Beads te bieden heeft, en het was de hoogste tijd voor een herhaling dus vandaag ga ik jullie nog meer moois uit deze shop laten zien. Ik vind het echt een hele leuke webshop omdat ze veel verkopen met natuurstenen, en daar ben ik gek op! Benieuwd wat ik deze keer laat zien?

Allereerst deze prachtige ketting met de hand van Hamsa.

098

Het hamsa handje, ook wel hand van Fatima genoemd, is een krachtig beschermingssymbool. Dit handje brengt de drager ervan geluk, en beschermt tegen het boze oog. Daarom is er soms een oog op het handje afgebeeld. Het hamsa handje biedt daarnaast ook steun, en staat voor geduld en trouw.

Bron : Website Ananda Beads

Nou als dat niet leuk is om te krijgen of cadeau te geven! Maar natuurlijk kun je deze mooie ketting ook voor jezelf kopen. Hij kost € 11. 50 .

 

062

 

Dan verder naar een mooi setje van een hangertje met bijpassende oorbellen en een mooie halsketting.

094 093095

 

Ik vind dit setje echt een heel net setje. Ik zou het dragen naar een etentje waarbij ik heel netjes voor de dag zou moeten komen. Heel leuk!

De ketting kost € 8, 95
De oorbellen kosten € 8, 50
De hanger kost € 6, 50

De natuursteen die er in mijn hanger en oorbellen verwerkt zit is rode jaspis. Wat voor eigenschappen heeft deze steen?

Jaspis – Jaspis is met de aarde verbonden en brengt stabiliteit en evenwicht. De steen helpt bij het verlichten van omgevingsstress en wordt vaak gebruikt om te mediteren. Jaspis versterkt ook het immuunsysteem, verwijdert vervuilende en giftige stoffen uit het lichaam.

Bron: webshop Ananda Beads

040

Ik blijf Ananda Beads aanraden. Ik vind echt dat ze hele erge leuke sieraden hebben en het is weer eens wat anders! Mocht je nu ook benieuwd zijn naar het assortiment? Klik dan hier om naar de webshop te gaan.

ananda

 

Ik zou vast zeggen, veel shop plezier bij Ananda Beads!

VINDEN JULLIE HET MOOI OM NATUURSTENEN TE DRAGEN ?

005

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.