Mijn favoriete live performances deel 1 by Miranda

Mijn favoriete live performances deel 1 by Miranda

loving_live_music_w1 Hoi allemaal!

Al een poosje spit ik, net als vele andere, door YouTube. En nu dacht ik dat het wel heel leuk zou zijn om in plaats van mijn favoriete clips van het moment, mijn favoriete live gezongen nummers te delen. Komt ‘ie dan!  Allereerst moet ik zeggen dat ik het bijna sneu vind hoe Miley Cyrus zich gedraagd op het moment. Naakt in clips, joints roken op tv. Te bedenken dat ze ook nog een jonger zusje heeft dat tegen haar op kijkt, en kleine fans vind ik het altijd wel een hele domper als artiesten zich zo gaan gedragen. Maar in 2012 nam ze deze versie van “Jolene” op , die ik toch echt prachtig blijf vinden. En kijk hoe simpel. Hier gaat het echt om haar stem. En dat zou altijd op de voorgrond moeten in plaats van haar blote kont.

Het volgende stukje zorgde ervoor dat mijn mond een meter ver open viel! Als ze al begint met zingen, klinkt dit helemaal niet alsof zij het is. Ik heb het over Nicole Scherzinger. Ja, dat is de leadzangeres van The Pussycat Dolls. Ter ere van de show “Andrew Lloyd Webber: 40 Musical Years”, zong ze een prachtige versie van ” Don’t cry for me Argentina”. Maar laten we eerst even kijken hoe we Nicole hebben leren kennen…

Ja, dat klinkt al erg leuk! Maar dat ze DIT kon, dat wist ik niet…

Cool, right? Misschien kennen jullie het nummer ” Home” ook wel van Philip Phillips. In de volgende Video zingt James Alan dit nummer live, en dat doet hij zo mooi dat ik er elke keer een brok van in mijn keel krijg. Tevens staat deze versie op mijn mp3 speler.

 

Lady Gaga is ook een artiest die wat mij betreft wel wat in mag dimmen en de aandacht weer op haar stem mag vestigen in plaats van alles erom heen! Maar , zingen kan ze! En goed ook. Een van mijn absoluut favoriete nummers van haar is “Speechless” , en dan zeker in de versie waarin ze hem live doet op de piano.

 

Mijn favoriete band mag niet ontbreken: Kings of Leon! In 2009 heb ik ze live in Ahoy gezien en ze zijn in het echt nog beter dan op hun cd’s! Ik hou ervan!

 

Katy Perry mag in deze lijst echt niet ontbreken. Ik weet dat er veel mensen zijn die denken dat ze niet kan zingen. Ik ben het daar niet zo mee eens. Mijn favoriete nummer van haar is ” Thinking of you” .

   

Nog een artiest die zeker niet vergeten mag worden tijdens het plaatsen van goede live sessies is Jessie J. Damn, can this woman sing! Yes she can! Ik plaats twee favoriete live versies van haar!


Lea Michelle is dan misschien een actrice, maar absoluut niet alleen maar dat! Ik ben gek op haar stem! Deze vrouw kan zo gigantisch goed zingen! Breath taking!


En zo zijn er nog tal van andere mooie, ontroerende live stukken, maar ik kies ervoor om af te sluiten met deze live versie van “Halo” van Beyonce.

 

 WAT ZIJN JULLIE FAVORIETE LIVE OPNAMES? 

030

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.