Lavera natural with a cheeky flip look by Miranda

Lavera natural with a cheeky flip look by Miranda

053

 

Hoi allemaal!

Soms heb je niet veel zin om iets aan je make up te doen en wil je er toch “slick” uit zien! Dan kun je het beste kiezen voor makkelijke oog make-up met een knallende lipstick! Ik vond bij Lavera twee producten die hier perfect op aansluiten! Kijk vooral even mee!

Het eerste product is de lipstick met de naam ” Red Berry Charm” . En hij heeft inderdaad een prachtige rode kleur!

058

 

De minerale oogschaduw heet ” Shiny Taupe 09″ en is een hele mooie, natuurlijke kleur oogschaduw met een glans.

lavera

 

Hier kan ik wel wat mee op een dag waarop ik opgemaakt de deur uit wil maar niet teveel tijd heb! Als basis heb ik een witte oogschaduw opgedaan zodat ik de Shiny Taupe erbij in kon blenden. Zo ontstaat er een nog meer natuurlijke look! Verder heb ik ervoor gekozen om alleen mijn wimpers te krullen en een mascara op te doen, en de eyeliner en oogpotlood achterwege te laten.

lavera5

 

086

Lavera heeft verschillende verkooppunten, ben je nieuwsgierig klik dan even hier. Tevens is Lavera op het moment druk bezig met een productvernieuwing waar beauty liefhebbers natuurlijk altijd blij mee zijn!

Check ook vooral even de website en houdt hem in de gaten! Ik ben zelf erg tevreden over de producten van Lavera. Ik gebruik ze nu geruime tijd en nog altijd met plezier. Zeker een aanradertje!

GEBRUIKEN JULLIE WEL EENS IETS VAN LAVERA?

hoi1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.