Mijn nominatie voor de Liebster award!

Mijn nominatie voor de Liebster award!

Hallo allemaal!

Wat het inhoudt, dat is een goede vraag! De Liebster award…? Deze ‘award’ wordt gegeven aan blogs met minder dan 200 volgers. Ik ben genomineerd door Daphne van Beautiful Faces!

Ik begin deze blogpost met 10 feiten over mijzelf :

1. Ik ben volslank.

2. Ik houd van noten en fruit in mijn avond eten.

3. Ook al hoor ik niets meer van ze, ik blijf een grote fan van Kings of Leon.

4. Stiekem geloof ik dat ik in een vorig leven een Amerikaan was.

5. Het is een grote wens van mij om op HBO niveau te gaan studeren. Binnenkort ga ik hiervoor een 21+ toets afleggen.

6. Ik houd van homoseksuele mensen.

7. Ik wilde dat ik gitaar kon spelen!

8. Ik heb 6 tattoeages.

9. Stiekem weet ik niet wat de bedoeling is van een Liebster award hahahaha!

10. Ik ben dol op mijn haar!

 

Nu zal ik de vragen van Daphne gaan beantwoorden!

–         Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen op Allure by Mickey in juni 2012, en in augustus 2012 begon ik met expressing-beauty. In de eerste instantie blog ik op Allure by Mickey omdat ik daar gewoon mijn hersenspinsels heel erg goed kwijt kan, en dat deel ik graag en dat heb ik ook nodig! Daarna ben ik na lang wikken en wegen begonnen met expressing-beauty omdat ik van kleins af aan al heel gek ben van alles dat met verzorging te maken heeft en ik deze passie wilde gaan uitbreiden! En dat is gelukt!

–         Hoeveel andere blogs volg jij zelf?

Mwah, niet zoveel. Een stuk of 10 maar. Vooral degenen die op veel perslijsten staan die schrijven wat mij betreft een beetje teveel van hetzelfde, daarom volg ik er liever te weinig dan teveel.

–         Waar kan je jou voor wakker maken?

Voor een lekkere kop thee, een goede lachfilm of een warm stukje apfelstrudel.

–         Wat is jouw favoriete beautyproduct?

Haarolie. Vooral de argan olie van Organix, en de Miraculous oil van Garnier Fructis.

–         Wat was je ergste miskoop?

Een cadeausetje van Beauticology. Zogenaamd een variant dat moest lijken op de Philosophy producten. NOT!

–         Welk product staat bovenaan je wishlist?

Poeh. Dan ga ik toch voor de Naked 2 palette van Urban Decay.

–         Hoe zou je je eigen kledingstijl omschrijven?

Casual.

–         Een dag zonder computer of een dag zonder mobiel?

Een dag zonder computer.

–         Wat is je favoriete eten?

Kip Siam, Nasi, Patat. En nog wel meer.

–         Wat is je doel voor 2013?

Om zoveel wijze lessen te leren dat ik voor de aankomende 5 jaar weet wat ik wel en niet wil in het leven, waar ik voor sta, waar ik voor ga en wie ik daar wel, en niet bij nodig heb.

–         Ben je van plan je blog later tot je beroep te maken als dat kan?

Ja. Ik ben van plan zo lang door te gaan tot mijn dochter expressing-beauty over 12 jaar van me over kan nemen. (Dan is ze 16).

 

Nu is het mijn beurt om zelf dus mensen te nomineren. Het probleem is alleen, ik weet geen elf blogs met minder dan 200 volgers, simpelweg omdat ik er niet zoveel volg met zo weinig volgers. Ik ga dus geen blogs nomineren. Wel ga ik hieronder vermelden wie ik wel volg!

 

Tim van Everythingtim
Serena van Beautylab
Sanne van Whatabeauty
Chantal van Talsbeauty
Daphne van Beautiful Faces
Aranka van ByAranka
Vesna van Miladylike
Marieke van Fanilla

En nog wel een paar maar vooral deze! Daphne, hartstikke bedankt voor je nominatie, hartstikke leuk! Dat doet een mens weer goed! Ik nomineer iedereen gewoon lekker! Want ik weet nu, vooral de serieuze bloggers onder ons hebben het hartstikke druk en het is echt wel even een berg werk wat je moet verzetten. Veel mensen denken dat wij als beauty bloggers de hele dag lekkere dingetjes in onze haren en smoeltjes smeren en daar dan een leuk verhaaltje over moeten schrijven maar er komt nog zoveel meer bij kijken! Ik heb pas gewoon een week vrijaf moeten nemen omdat ik gewoon hartstikke oververmoeid was door het bezig zijn voor expressing-beauty! En met liefde hoor, absoluut. Maar dat zegt wel iets over het werk dat er in een website gaat zitten. Het is een passie, en zo moet je er ook mee omgaan. Ik heb respect voor al mijn collega’s! Het is keihard werken!

 

 

2 gedachten over “Mijn nominatie voor de Liebster award!

  1. Hoi Miranda,

    Gefeliciteerd met je nominatie, die bevestiging dat je goed bezig bent, heb je echt verdiend!!!!! Wanneer hoor je de uitslag?

    Groetjes,
    U know who

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.