massareview : Erica Kruiderijen !

massareview : Erica Kruiderijen !

Hoi allemaal!

Houden jullie ook zo van producten die echt naar kruiden en andere dingen in de natuur ruiken? Ik wel! Erica Kruiderijen verkoopt zulke producten.

Benieuwd wat ik bedoel en welke huidverzorging van Erica Kruiderijen ik jullie ten zeerste aan kan raden in de natuurlijke sector? Lees dan verder!

Dit is wat Erica Kruiderijen zelf verteld over de oorsprong van hun producten :

 laboratorium

Gezondheid en kracht komen uit de natuur. Oprichter en oud-directeur van Erica, Dick van Wijck, heeft zijn leven gewijd aan het samenstellen van de beste gezondheids-producten. 
Cosmetica, etherische olien, fytotherapie, voedingssupplementen, kruiden… Voor Dick van Wijck is de natuur een onuitputtelijke bron voor de samenstelling van de prachtigste gezondheids-producten. Hij laat zich daarbij leiden door kruidenboeken, deskundigen, vakliteratuur en eigen onderzoek in het laboratorium. De kroon op zijn werk wordt gezet als hij de juiste formule heeft gevonden voor een nieuw en uniek gezondheids-product.

  laboratorium

Expertise 
Erica Kruiderijen heeft sinds de jaren zeventig een grote reputatie en veel expertise opgebouwd op het gebied van kruiden, vitamines, mineralen en cosmetische producten. De meeste producten worden in de onderneming in Hoevelaken geproduceerd. Bij de samenstelling en productie van de artikelen worden strenge regels gehanteerd. Hetzelfde geldt voor de aankoop van producten van andere producenten. Er worden strenge eisen gesteld aan fabricage en samenstellingen. De gezondheidsproducten van Erica worden op een milieuvriendelijke manier samengesteld en verpakt. Ook in de winkels.

Ambachtelijke bereiding 
Erica past authentieke en ambachtelijke meng- en productieprocessen toe bij de fabricage van natuurcosmetica. Dat is een bewuste keuze. Veel natuurlijke ingrediënten en werkstoffen kunnen niet op een moderne manier worden verwerkt. Dat zou afbreuk doen aan de hoogwaardige eigenschappen. De kwaliteit van de Erica producten berust op empirische kennis en vakmanschap.

Laboratorium

laboratorium

Elk artikel uit het Erica-assortiment is het resultaat van jarenlange voorbereiding. Er wordt gebruik gemaakt van proefondervindelijke gegevens en intensieve research in wetenschappelijke laboratoria totdat de werkzaamheid van het ontwikkelde product tot resultaat heeft geleid.

Zuivere grondstoffen 
Sleutelbegrippen bij de productie zijn: hoogwaardige zuivere en natuurlijke grondstoffen, hoge opneembaarheid, goede smeerbaarheid, dermatologisch verantwoord, pH-huidneutraal, milieuvriendelijk en dierproefvrij.


Erica is
GMP Certifiedbron : Erica Kruiderijen

 

Ik heb een aantal producten gebruikt waar ik heel tevreden over ben en jullie graag iets meer over wil vertellen.

Allereerst de Age Protect reinigingsmelk en tonic. Dit zijn heerlijk milde reinigingsproducten voor het gezicht. Ik gebruikte beiden om mijn gezicht te reinigen en de make up eraf te halen en het werkt heel goed! Het ruikt heel mild, en het is niet irriterend voor de huid!

Ik ben heel tevreden over deze producten en dan met name met de reinigingsmelk. Dit omdat ik van de meeste reinigingsmelk jeuk krijg. Deze keer dus niet en dat is mooi!

Verder met de Calendula Dagcrème ! Ik hou van de geur van deze dagcrème. De structuur is heel zacht!

Een minpuntje vond ik dat , wanneer de dagcrème is ingetrokken ik niet echt het idee heb dat mijn huid super goed gevoed is. Wel geloof ik in de werking van Calendula, die als heel helend bekend staat.

Verder met twee van mijn favoriete Erica Kruiderijen producten : De vitamine E huidolie en de bodyscrub met algen en jojoba! De vitamine E huidolie gebruik ik veel na het douchen. Het voedt mijn huid echt en helpt bij jeukende , schrale plekken. Ook heeft de olie een lekkere, milde, kruidige geur!

Ik had wat meer tijd nodig om te wennen aan de bodyscrub. Dit komt eigenlijk omdat hij niet heel lekker ruikt. Een beetje muf. Wat wel leuk is , is dat er groene scrubdeeltjes in zitten en daar word ik onder de douche al gelijk weer vrolijk van, want groen is mijn lievelingskleur. Ook doet de scrub verder goed zijn werk, het is een zachte maar effectieve manier om van dode huidcellen af te komen.

 

Tevens gebruik ik de bodybutter met heerlijke rozengeur! Deze butter ruikt verrukkelijk naar zoete rozen en smeert lekker zacht en makkelijk uit! Ook zit het in een lekker grote verpakking!

Een zeer fijne bodybutter die je huid niet alleen goed verzorgt maar hem ook lekker laat ruiken! Ik kreeg complimenten uit mijn omgeving over hoe lekker ik rook toen ik mij had ingesmeerd met deze bodybutter!

Uiteraard heeft Erica Kruiderijen nog heel veel meer producten waarmee je jezelf optimaal kunt verzorgen en je je huid kunt geven wat het nodig heeft! Neem vooral eens een rustig kijkje in de webshop!

 

Gebruiken jullie al producten van Erica Kruiderijen? En zo ja, wat dan?

Tot gauw!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.