mini make up tutorial by Miranda : auberwhite!

mini make up tutorial by Miranda : auberwhite!

Hallo iedereen!

Vandaag wilde ik een beetje een ingekorte fototutorial laten zien van 1 van mijn favoriete looks, wit met aubergine.

Dit zijn de producten die ik ga gebruiken!

Van de drie kleuren palette van MAX gebruik ik alleen de kleur wit.

Zoals gewoonlijk start ik natuurlijk met een schoon gereinigd gezicht. Mijn excuses voor hoe moe ik eruit zie, ik heb afgelopen nacht helaas maar drie uur slaap gehad haha!

Als eerste begin ik door vast mijn foundation, blush en oog make up basis op te doen en mijn wenkbrauwen bij te werken met een potloodje.

Als ik dat gedaan heb dan breng ik over mijn hele ooglid een witte oogschaduw aan. Ik kies ervoor om dit te doen met een natte kwast zodat het iets meer gepigmenteerd is.

Als ik dat gedaan heb neem ik mijn aubergine oogschaduw en die breng ik van buiten naar binnen aan met een blend kwastje tot ongeveer 2/3 van het ooglid zodat er nog net iets van de witte kleur over blijft. In de crease breng ik hem iets donkerder aan.

 

Op die manier heb je een heel mooi effect! Als ik dat gedaan heb breng ik oogpotlood en eyeliner aan, krul ik mijn wimpers en breng mascara aan.

Eventueel kun je ervoor kiezen om een lipgloss/lipstick op te doen!

En klaar is je look!

 

Dat was het weer voor vandaag!

Tot gauw!

Liefs,

Miranda -xxx-

Eén gedachte over “mini make up tutorial by Miranda : auberwhite!

  1. Mijn wenkbrauwen waren wat aan de lichte kant, ik gebruikte twee wenkbrauwpotloden van Maybelline waarvan de 1 te licht en de ander te donker was. Nu heb ik een doosje wenkbrauwpoeder van de Etos en die is perfect!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.