Review: Kruidvat scrubcrème , Essence gezichtsverzorging

Review: Kruidvat scrubcrème , Essence gezichtsverzorging

Hoi iedereen!

Ik was vanmorgen in de Kruidvat en ik dacht, ik ga weer wat goedkope dingen shoppen qua gezichtsverzorging. Ik kwam uit op de volgende drie producten.

– Kruidvat scrubcrème met teatree
– Essence “my skin” 4 in 1 cleansing cream
– Essence “my skin” tinted moisturizer

Laten we beginnen met de tinted moisturizer. Op de verpakking stond ” medium to dark skin”. Helaas was dit ook de enige die er lag en wist ik eigenlijk diep van binnen al dat deze voor mij te donker zou zijn. Maar ik wilde hem toch reviewen want hij kost minder dan 3 euro.

Dit product is verreikt met perzikolie en acaibessen extract en beloofd een natuurlijke , egale teint. Zelf vind ik het een beetje vreemd dat er perzikolie in zit want voorop de verpakking staat “oil free”.

Ik heb de helft van mijn hand ermee ingesmeerd en hoop dat er een beetje te zien is wat voor kleur het heeft.

Voor mij is hij helaas te donker maar mocht je ook een te donkere bb cream/ moisturizer/foundation hebben, je kunt hem altijd verdunnen met wat bodylotion om zo toch nog de gewenste kleur te krijgen!

 

Verder met de Essence “my skin” 4 in 1 cleansing cream.

Een reiniger, peeling en een masker in 1, zegt de verpakking! Granaatappel en bamboe reinigt en matteert de huid langdurig.

Ik heb hem gebruikt als een peeling en mijn gezicht er even goed mee gemasseerd en daarna afgespoeld met lauw water, en mijn huid voelde lekker zacht na gebruik. Wel een beetje droog. Het product ruikt lekker. Als je het als masker wilt gebruiken dan breng je het aan op de huid en spoel je het na drie minuten af met lauwwarm water. Ook dit product kost minder dan 3 euro.

Als laatste heb ik mij even verdiept op het onderste schap. Het schap waar bijna iedereen overheen kijkt maar toch goede producten staan. Zoals een natuurlijke lijn van Kruidvat huidverzorging met onder andere rozenwater en teatree producten.

Omdat ik het lekker vind om mijn gezicht te scrubben koos ik voor de scrub crème met teatree en heb deze ook uitgeprobeerd.

Dit is een scrub voor de onzuivere huid. Teatree staat bekend om zijn helende en bacterie dodende , zuiverende werking. De substantie is niet te grof. Ik vond het fijn aanvoelen. De scrubkorreltjes zijn op basis van abrikozenpit. Het beloofd de huid niet uit te drogen en dat klopt! Mijn huid was na het gebruik van dit product lekker zacht en helemaal niet droog! De geur is wel heel typisch, het is echt zo’n geur die je graag vies wilt vinden maar iets houdt je toch tegen haha! Het doet wat pepermunt-achtig aan maar toch ook weer niet helemaal. Ik vind hem niet smerig maar ik kan me voorstellen dat wanneer je geparfumeerde producten gewend bent je hiervan misschien niet meteen weg bent. Toch vind ik het een top product en vraag me af waarom dit helemaal onderaan in de schappen staat!

Dit potje kost  2.74 euro en is te koop bij alle Kruidvat filialen eveneens als de Essence producten.

 

Dat was het weer! Tot de volgende keer!

Liefs,

Miranda -xxx-

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.