Miranda is terug…Hoe was : De rest van de vakantie, en hoe gaat de rest van dit jaar eruit zien?

Miranda is terug…Hoe was : De rest van de vakantie, en hoe gaat de rest van dit jaar eruit zien?

076

 

Hey iedereen!

We gaan maar gelijk door met een paar andere dingetjes die ik gedaan heb ik de vakantie waar ik foto’s van heb gemaakt! Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden om eventjes een kijkje te nemen!

Allereerst begin ik dan toch met een ooglook waar ik lang over na moest denken, namelijk die met de Color Tattoo oogschaduw van Maybelline in de kleur Mauve Crush. Ik moet heel erg eerlijk zeggen dat dit de eerste en laatste oogschaduw uit deze reeks is die ik ga aanschaffen. Ik vind dat het goedje totaal niet lekker dekt. En daar hou ik niet van! Wel heb ik er in combinatie met goud en zwart toch een hele mooie look van kunnen maken.

019

 

mauvecrush1

 

mauvecrush2

 

Af en toe vind ik het wel eens leuk om lekker te tutten met mijn dochter en haar nageltjes te gaan doen!

079

 

En ook mijn nichtjes kwamen gezellig op visite en kregen een nagel make-over šŸ™‚

009

 

106

 

 

Met mijn zoon heb ik van de schelpen die we vonden in Scheveningen een mooi canvas schilderij gemaakt!

085

 

Nu ik in het vorige artikel mijn zoon heb laten zien wil ik ook even deze hele leuke foto van mijn dochter delen!

089

 

Natuurlijk heb ik er nog meer van mijn kids!

041

 

Mijn zoon is 15 augustus alweer 7 jaar geworden!!

030

 

En mijn dochter werd 16 juli alweer 5 jaar!!

Omdat de kinderen jarig waren geweest ben ik gezellig met hen en mijn beste vriendin naar speeltuin Drouwenerzand geweest! De kinderen hebben zich er heel erg vermaakt!

211

 

 

 

Ik heb eigenlijk zoveel gedaan in de vakantie, maar helaas niet overal foto’s van gemaakt! Pas geleden ben ik ook met mijn beste vriendin naar de bioscoop in Kampen geweest , naar de film ” Grown ups 2″ die ik erg kan aanraden! Toen we op de terugweg naar de auto de brug over moesten, voel mijn oog op de schitterende lucht die zich toen ontwikkeld had! Ik moest er gewoon even een paar kiekjes van maken!!

067068

 

Adembenemend was dat!

Omdat het toch echt weer hoog tijd was om een studie te beginnen heb ik mij aangemeld bij het NTI en doe ik nu de opleidingen Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Management. Daarnaast doe ik de cursussen Positieve Psychologie en Webdesign!

351

 

Deze dame heeft voorlopig wat te doen! Nu ik weer internet heb is het overigens tijd om een boel blogs weer te gaan onderhouden, dus iets te doen heb ik altijd.

Daarnaast blijft het pasje van het jaarabonnement dat ik heb op de sportschool enorm naar me lonken. Het ding geeft me nog net geen schop onder mijn kont! Zeer binnenkort maar weer eens een paar dagen per week die kant op, onder het mom van ” niet opgeven” .

Ik heb wel besloten mij wat minder bezig te gaan houden met cosmetica, en het bloggen over cosmetica. Daarvoor heb ik inmiddels ook genoeg hele leuke gastbloggers en er komen er binnenkort weer wat bij! Mijn hart gaat meer uit naar lekkere smeerseltjes, huidverzorging, wijze lessen, tips en dat soort dingen!

Mensen : Expressing-Beauty is er weer klaar voor!

hoi1

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.