Miranda is terug…Hoe was : Scheveningen!

Miranda is terug…Hoe was : Scheveningen!

jJYeIyzgrX

 

Hoi allemaal!

Jeetje dat is een tijdje geleden zeg dat ik lekker kon bloggen! Maar ik heb weer een internetverbinding en ben er weer helemaal klaar voor! Ik heb voor jullie een flink aantal  foto’s van dingen die ik gedaan heb in de vakantie, te beginnen met mijn favoriete dagje weg, kijken jullie mee?

 

Allereerst ben ik twee keer naar mijn “hotspot” geweest de afgelopen vakantie, namelijk Scheveningen! Ik ben er 1 keer geweest met mijn vrienden Tim en Jorick, en 1 keer met mijn zoon! Hierbij wat foto’s van die twee dagen!

185

 

109

 

207

195

164

 

023

 

 

Hahaha om de volgende foto moesten we zo lachen!! Het lijkt net of Tim tegen het gebouw aan leunt 😛

124

 

111

 

106

086

 

En later ben ik nog een keer met mijn zoontje gegaan en heb ik nog wat foto’s gemaakt!!

 

060

 

Ik ga standaard naar Laura’s voordeelshop als ik in Scheveningen ben!

 

108

 

104100092090087080

Mijn zoon vond nog een krabben pootje waar ik iets minder enthousiast over was, haha! Maar hij had er grote schik in dat ik niks van het ding moest hebben.

130

 

En zo zijn er nog heel erg veel meer foto’s die ik maakte in Scheveningen. Mijn favoriete kiekje van het water en het strand is deze geworden :

 

051

 

1 Ding is zeker, het is er absoluut prachtig. Het is wel erg jammer dat het strand zeker in de zomertijd vreselijk vervuild is met dingen die mensen makkelijk in de prullenbak hadden kunnen gooien maar verder is het tot nu toe de enige plek die mij “stressvrij” krijgt! Ik had een paar geweldige dagen!

Wat hebben jullie voor dagjes weg gedaan in de vakantie?

 

hoi1

3 gedachten over “Miranda is terug…Hoe was : Scheveningen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.