Music: Let’s go back to……2002!

Music: Let’s go back to……2002!

music

Hoi allemaal!

Vandaag leek het me leuk een muziek topic te beginnen over een bepaald jaar. Ik koos 2002. Wat waren mijn favoriete liedjes dat jaar? Sommigen vind ik nu niet leuk meer, maar ik ben dan ook geen 14 meer. Let’s take a look!

Mijn absolute nummer 1 van 2002 was L’amour Toujours! No doubt about it…

En ook Complicated van Avril Lavigne werd plat gedraaid door mij!

En hoe pijnlijk ook, A thousand miles van Vanessa Carlton was HET liefdesliedje van mijn jeugdliefde en mij. O zoete puberteit haha!

En hoe kan ik Brainpower met Dansplaat nou laten ontbreken?

Underneath your clothes van Shakira vond ik, en vind ik nog steeds een schitterend nummer.

En tjah, what is there to say. Deze staat 14 jaar na data nog steeds op mijn mp3 speler!

Hier volgen nog wat nummers die ik veel luisterde dat jaar…En hier laat ik het even bij. 2002 Was zoals veel jaren een moeilijk jaar voor me. Ik ging verhuizen, voor de zoveelste keer…Deze keer van Zetten naar Enschede waar ik bleef tot 2005. Herinneringen zijn mooi in de vorm van muziek. Hopelijk hebben jullie genoten. Waar luisterde jij veel naar in dat jaar?

IMG_20140624_140813

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.