De LisapULTIMATE oil plus zorgt voor glans, elasticiteit en zijdezachte haren!

De LisapULTIMATE oil plus zorgt voor glans, elasticiteit en zijdezachte haren!

Olio_Ultimate

Hoi iedereen!

Als er iets is waar ik een hekel aan heb is het mijn pluizige haar. Hoeveel milliliters olie ik erin smeer per week is niet bij te houden! Ik mocht de Ultimate Oil Plus spray van Lisap Benelux B.V. proberen en wil maar al te graag vertellen wat mijn ervaring met deze spray is.

DSC_0001

Nee, mijn nagellak was niet afgebladderd! ik had een beetje gespeeld met het combineren van een aantal lakjes haha. Goed, de spray zit inmiddels standaard in mijn tas. Wat zegt de site erover?

Naast het opmerkelijke glanseffect is Lisap Ultimate Oil Plus  verrijkt met arganolie en keratine, essentieel om het haar gehydrateerd ten in bedwang te houden. Maakt de lengtes doorkambaar en handelbaar.

Gebruikersaanwijzing:
Op droog haar verstuiven. Geeft glans en ontwart, het haar voelt mooi en gezond. Meerdere malen per dag aanbrengen om de lengtes continue in bedwang te houden.
Ik zeg heel eerlijk dat ik sceptisch was. Na al het geld dat ik er door de jaren heen heb gejaagd in drogisterijen om mijn haren onder controle te houden had ik er een hard hoofd in. Maar dat neem ik terug. Want het enige dat je hoeft te doen met deze spray, die ook nog eens heel lekker ruikt, is sprayen, met je handen door je haren en weg is de pluis! Zo simpel! En je haar voelt zo onwijs zacht, dat is gewoon niet uit te leggen. En zo kom ik toch weer op mijn conclusie uit dat haar producten met olie er het beste in slagen om je haren te ontwarren!
Lisap is niet overal verkrijgbaar. Klik hier om te zien of er een verkooppunt bij jou in de buurt is.
Ik ben superblij met dit product en hij blijft zeker in mijn tas!
IMG_20140624_143501

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.