My badass Marilyn collectie! By Iris

My badass Marilyn collectie! By Iris

2013-12-20 13.04.07

Lieve lezers,

Ik heb een onwijs leuke collectie van spulletjes met Marilyn Monroe erop.
Ik hou van pin-ups en de stijl van de jaren 20 tot 50, ik heb ook eerder hierover al een artikel geschreven maar ik wil nu toch wel mijn collectie van Marilyn laten zien aan jullie.
Ik hou van Marilyn Monroe en deze vrouw is het ultieme voorbeeld voor mij.
Ze straalt sex uit, ze heeft vrouwelijke rondingen en ze is gewoon bloedmooi met haar rode lippen en witblond haar. Daarnaast was Marilyn Monroe ook zangeres en actrice.

In de afgelopen jaren heb ik heel wat leuke dingetjes verzameld, ik heb eigenlijk niks gekocht en heb alles gekregen van mensen omdat ze weten dat ik fan ben van haar.
Nu ik roze haar heb doe ik zelf geen rode lippenstift meer op, maar door Marilyn heb ik mijn eigen stijl gecreeerd en ben ik ook een stuk tevreden met mijzelf!
In deze tijden is het moeilijk om als een ‘forse meid’ tevreden te zijn met je rondingen!
Dat komt door het nieuwe beeld wat de maatschappij heeft gecreeerd met modebladen, reclames en belachelijke eisen die de mannen tegenwoordig stellen.
Marilyn heeft mijn ogen geopend door met haar ”normale” lichaam met rondingen een van de mooiste vrouwen ter wereld te zijn.
Waardoor ik naar mezelf ben gaan kijken en dus ook gewoon tevreden mag zijn met mijn rondingen. Ik ben mezelf ook gaan zien als een mooie vrouw, die trots mag zijn Ā met wat ze heeft.
Maar laat ik nu maar verder gaan over mijn collectie šŸ˜‰
Dit schilderij laat duidelijk zien hoe zelfverzekerd zij is, daar ben ik naar gaan kijken en heb het zelfvertrouwen stukje bij beetje overgenomen.

IMG396IMG395
Met dank aan Manuela die mij deze prachtige schilderijen heeft gegeven!

IMG397 IMG398
Veel fotos zijn hetzelfde maar alles is weer net wat anders, het schilderijtje aan de linkerkant is namelijk met nepparels en glitters gemaakt.
Ook het sieradendoosje aan de rechterkant is met plaksteentjes en glitters gemaakt waardoor deze items erg uniek overkomen voor mij.
Op de linker foto zie je ook nog een hele grote button die je rechtop kan zetten, deze heeft een vriendinnetje bij de kringloop voor 50 cent gevonden! HOE COOL IS DAT, want ik weet bijna zeker dat dit item nergens meer verkrijgbaar is.

IMG400 IMG399
Dit douchegordijn gebruik ik als deurgordijn voor mijn slaapkamer omdat ik het gewoonweg zonde vind om hem nat te laten worden waardoor die vies word, dit is namelijk wel een van mijn favo’s die ik heb gescoord in mijn collectie.

IMG393
Dit is denk ik wel een van de speciaalste dingen die ik heb gekregen van iemand.
Dit zijn mijn Marilyn Monroe oorbellen, ik heb ze nog nooit ergens gezien en ben dan ook zeer blij dat ik ze heb weten te bemachtigen! Want dit is natuurlijk wel heel gaaf voor een Marilyn fan.

IMG392 IMG401
Met dank aan een van mijn beste vriendinnetjes heb ik ook een klok en een kalender in huis. Helaas is de klok na de verhuizing stuk gegaan, maar kan er geen afstand van doen!
De kalender bevat 12 mooie fotos van Marilyn die vaak niet op canvas kan kopen of vinden.

IMG394 IMG402
Aangekomen bij mijn laatste schilderijen, zoals je ziet heb ik veel dubbele plaatjes en doeken, maar de rechter wijkt totaal af van wat ik allemaal heb.
Deze is zo gemaakt dat het gewoon ART uitstraalt, ook kun je het gezicht van Madonna uit haar jongere jaren erin zien. Dat is dus duidelijk omdat Madonna de stijl van Marilyn Monroe heeft gekopieerd in haar jongere jaren. (papa dont preacht clip)

Hebben jullie ook een verzameling? Of ben ik de enige met zon rare obsessie šŸ˜‰
Ow en als jullie nog dingen van Marilyn hebben liggen die je kwijt moet? Aarzel dan zeker niet om mij een berichtje te doen! Mijn collectie mag nog wel uitgebreid worden.
I sure do love my collection!

xoxo Iris

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.