My personal eyecatcher by Susan

My personal eyecatcher by Susan

Beats-Vignette

Hoi iedereen!

Als je denkt aan een eyecatcher, denk je al snel aan een opvallende clutch, een blauwe dip-dye of killer heels van Jeffrey Campbel. Nee, in mijn geval zijn het mijn knalroze Beats van Dr. Dre.

Oké, ik heb killer heels van Jeffrey Campbel in mijn bezit, een opvallend tasje heb ik ook wel, de blauwe lokken echter niet. Toch is mijn koptelefoon mijn eyecatcher. Laatst liep ik door het dorp met mijn zonnebril op, dan ben ik vrijwel niet te herkennen. Door mijn roze Beats, weet toch iedereen dat ik het ben.

Als ik een saaie outfit aan heb, met bijna alleen zwart, grijs of een simpele spijkerbroek, oogt dat gewoon een beetje duf. Vaak lak ik mijn nagels nog in een leuke vrolijke kleur, gewoon om het iets meer een blij gevoel te geven. Met mijn koptelefoon op mijn hoofd is de look helemaal af.

Begrijp me niet verkeerd, ik doe hem niet om mijn nek als een soort statement ketting. Ik heb hem alleen bij, als ik hem ook echt gebruik.

rth

Als ik een zomerse outfit aan heb, zoals een paar daagjes terug.. Een vrolijke roze bloemen shorts, met een sheer roze blouseje erin. Toen ik even het centrum in ging, kon dat natuurlijk niet zonder muziek, en de roze Beats maken mijn outfit helemaal af. Roze, roze en nog eens roze. O ja, mijn fiets is ook roze!

Waar de een complimenten krijgt over haar schoenen, haar of kleding, krijg ik ze voor mijn koptelefoon. Zelfs de tandarts en zijn assistente zeiden er wat van. Nou, dan krijg je mij wel aan het blozen hoor! Ik vind mijn Beats zelf dan ook stiekem wel gewoon perfect. Hoe gek dat ook klinkt, om zo over een item te praten dat je al bezit. Meestal heb je toch de grootste liedfes voor item die je (nog) niet bezit.

Dr. Dre heeft een heleboel koptelefoons. In verschillende maten, soorten, kleuren en natuurlijk ook prijzen! Ben je toevallig nog opzoek naar een koptelefoon als eyecatcher? Dan raad ik ze zeker aan! Als je vragen hebt over de koptelefoon kan je mij natuurlijk altijd mailen, [email protected].

Tot snel,
Susan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.